Celebrity News

Veliki šok za majku i očuha: Ćerka Goce Tržan povukla potez koji će joj zauvek PROMENITI ŽIVOT

Ćerka Goce Tržan ne eksponira se u javnosti, a za to ima veoma dobar razlog. Niz događaja koji su prethodili njenom neočekivanom potezu, razbesneli su domaću javnost.

Veliki šok za majku i očuha: Ćerka Goce Tržan povukla potez koji će joj zauvek PROMENITI ŽIVOT

Pevačica Goca Tržan iz braka sa Ivanom Marinkovićem ima ćerku Lenu, koju čuva od svih zla na ovom svetu i beskrajna joj je podrška kroz odrastanje. Nedavno je, pevačica, gostujući u jednoj emisiji otkrila do sada nepoznate detalje šta se krije iza činjenice da se Lena ne pojavljuje u medijima.

Naime, ćerka Goce Tržan je pre nekoliko godina obrisala sve društvene mreže, jer je nailazila na brojne uvrede nepoznatih ljudi, koji su joj ostavljali pogrdne komentare, a sada je pevačica ispričala kako se nosi sa tim.

Pročitajte: Čovek koji je Goci okrenuo život naglavačke, a nije ni Ivan ni Raša! Šokiraće vas kako posle svega priča o svojoj velikoj devojačkoj ljubavi

Stefan Jokić

 

- Reagujem burno samo kada neko na društvenim mrežama vređa moju porodicu, kada mi pišu uvredljive komentare na račun deteta i muža. Oni nisu krivi što sam ja Goca Tržan i imam jezičinu. Njih dvoje moraju da ostave na miru - istakla je pevačica za "Premijeru".

Stiče se utisak da je Lena Marinković povukla pametan potez kako bi se zaštitila, a Goca je ispričala kada je njena ćerka shvatila da ne želi da bude na meti uvreda, ali ni medija.

Pročitajte: Veliki dnevni boravak, muzički studio, prostrano dvorište sa skupim baštenskim nameštajem evo kako izgleda kuća Goce Tržan(FOTO)

 

 

- Lena ima slobodu da koristi socijalne mreže, što se mene tiče, ali je ona samostalno, bez mog insistiranja, pre neke dve-tri godine izbrisala nalog koji je pratilo preko 20.000 ljudi. Rekla mi je: "Ne želim da me svako komentariše i gleda. Ne želim da budem poznata". To je savim u redu - istakla je Goca Tržan, prenosi "Puls online" .

Komentari (0)

Loading