Celebrity News

OTELO SE KONTROLI: Snežana Savić iskreno o POLJUPCU sa Draganom Bjelogrlićem!

Snežana Savić i Dragan Bjelogrlić važe za profesionalce u svom poslu, u kojem su nekoliko decenija, a postoji jedna scena koje se publika vrlo dobro seća, ali i glumica, koja crveni.

OTELO SE KONTROLI: Snežana Savić iskreno o POLJUPCU sa Draganom Bjelogrlićem!

Glumica Snežana Savić i Dragan Bjelogrlić radili su pre mnogo godina zajedno na kultnoj seriji "Bolji život" , koju publika i dan danas gleda sa uživanjem. Ono što obožavaoci te serije pamte jeste scena poljupca između Snežane i Bjele. 

Svojevremeno, glumica je otkrila kako je zapravo izgledalo snimanje te scene, da li joj je bilo neprijatno i odgovorila je na pitanje " ko se najbolje ljubi o kolega" . Iako je ovo pitanje škakljivo i možda ne toliko na mestu, Snežana je objasnila da razlikuje pravi od isceniranog poljupca, pa se potom osvrnula da Bjelogrlića, koji, sudeći po njenim rečima, nije glumio, već je bio iskren.

Pročitajte: Brinem se za nju, koliko se kida... Snežana Savić za Story o problemima koje ima sa ćerkom Anitom

Luka Šarac

 

- Mnogo tražite od mene. Zavisi dokle ideš i da li je pravi poljubac. Sa Bjelom sam se pravo ljubila. Nije bio dogovor, otme se kontroli i on je takav čovek voli da glumi iskreno, valjda… Ne znam - rekla je svojevremeno Snežana Savić za domaće medije, prenosi "Blic" .

Ipak, dugogodišnje kolege se sa osmehom sećaju ove scene, ali i publika, koja je obožavala da ih gleda u pomenutoj seriji.

Komentari (0)

Loading