Celebrity News

"PROŽIVELI SMO STRAH, BRIGU, KRIVICU..." Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju kroz šta su prošli na snimanju "Južnog vetra 2" (VIDEO)

Miloš Biković i Miodrag Radonjić vraćaju se na veliki ekran u hit filmu.

"PROŽIVELI SMO STRAH, BRIGU, KRIVICU..." Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju kroz šta su prošli na snimanju "Južnog vetra 2" (VIDEO)

Već od dolazećeg četvrtka, 4. novembra, publika širom Srbije i regiona moći će da pogleda dugo očekivani nastavak hit filma "Južni vetar" reditelja Miloša Avramovića koji je još pre tri godine osvojio sve pohvale, zbog čega je brzo pretočen i u seriju. Drugi deo mogao je i ranije da stigne da nije bilo pandemije, ali sada je tu i čitava ekipa jedva čeka da ga pogledate, zbog čega je promocija uveliko u toku. Glumci Miloš Biković (33) i Miodrag Radonjić (32) i ovog puta su u središtu svih zbivanja u filmu, a na zvaničnoj najavi premijere poručili su da gledaoce očekuje još brži razvoj događaja u ostvarenju, ali su odgovorili i na niz drugih zanimljivih tema.

- U filmu ćete videti emocije koje su svakom čoveku jasne, a to su ljubav, strah, briga, krivica... Te neke malo kompleksnije emocije koje nas teraju da činimo iracionalne stvari. Film se bavi i temom moći koja često dovede do toga da izgubite dušu - rekao je Miloš, dok se Miodrag pored uloge u filmu osvrnuo i na onu roditeljsku koja mu se dogodila pre deset meseci kada je dobio sina Savu.

- Roditeljstvo može samo da vas dodatno nadahne i ispuni ljubavlju, a svi koji su to doživeli znaju o čemu govorim. Nije nekad lako ni opisati to osećanje. Ali zahvaljujući roditeljstvu sve mi je sada lepše nego što je bilo ranije - istakao je Radonjić.

Šta su glumci rekli o drugim temama, poput nedavnog boravka Džonija Depa u Beogradu, saznajte u videu iznad.

Komentari (0)

Loading