Celebrity News

Borila se sa opakom bolešću i izašla kao pobednik: Ovo je HRABRA sestra Luke Jovića za koju je on neizmerno vezan (FOTO)

Sestra Luke Jovića, velika je podrška fudbaleru i požrtvovana tetka svojim sestrićima, a gotovo nikada se ne eksponira u javnosti.

Borila se sa opakom bolešću i izašla kao pobednik: Ovo je HRABRA sestra Luke Jovića za koju je on neizmerno vezan (FOTO)

Fudbaler Luka Jović od malena zna kako da postupa sa ženama sudeći po tome da ima stariju sestru sa kojom je odrastao i koju čuva kao malo vode na dlanu. Sestra Luke Jovića, Milijana Jović živi sasvim normalan i skroman život, iako joj je brat svetski poznat, te ne voli da se u medijima pojavljuje, a fragmenti njenog života vidljivi su na društvenim mrežama. Ona je srećno zaljubljena, a obožava svoje sestriće, Lukine sinove, Davida i Alekseja, te sa njima neretko provodi vreme, sudeći po tome da se iz Bjeljine preselila u Beograd.

Sestra Luke Jovića borila se za zdravlje

Naime, kako se ranije pisalo, Milijana je bolovala od opake bolesti, leukemije, što je potreslo čitavu porodicu Jović, koja se borila zajedno sa njom svim snagama.

Pročitajte: Sofija Milošević TRUDNA, čeka drugo dete sa Lukom Jovićem! Evo kog POLA je beba

- Ne govorim mnogo o ovome, ali kada sam imao 9 ili 10 godina, starija sesta je bila ozbiljno bolesna, to je bio momenat koji je obeležio naše živote. Doktori su otkrili da ima leukemiju, bila je jako dugo u bolnici. Mama je prestala da se bavi vođenjem marketa kako bi brinula o njoj. Tokom cele godine, porodica je bila razdvojena, živeo sam sa tatom i dedom, išao u Zvezdu, dok je mama bila uz sestru - ispričao je fudbaler svojevremeno, prenose domaći mediji.

Na svu sreću, sestra Luke Jovića se uspešno izlečila od te strašne bolesti i polako je počela da živi životom kakav joj i dolikuje.

Pročitajte: ZAVIRITE NA BAJKOVITO SLAVLJE - Sin Sofije Milošević i Luke Jovića napunio godinu dana (FOTO)

 

- Bilo je to teško vreme, ali ono čega se najviše sećam je osećaj odlaska kući u Batar posle utakmica sa Zvezdom. Jednog dana, dok me je tata vozio kući sa treninga, stao je i pokupio ujaka i rođaka. Nisam znao šta se dešava, ali onda sam shvatio da imamo veliko slavlje. Otišli smo kući i sestra je imala papirnu kapu koja je ličila na rođendansku. Rekli su joj da je izlečena i taj nestvaran osećaj se teško može opisati, kad znaš da je sve u redu, jer smo svi bili prestravljeni jako dugo - govorio je Luka tom prilikom.

Komentari (0)

Loading