Celebrity News

Najglamuroznija svadba sa najviše poznatih gostiju! Zavirite u privatni album sa venčanja Aleksandre i Filipa Živojinovića (FOTO)

Svadba Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića te 2018. godine nazvana je svadbom decenije. Poznate zvanice, glamurozne venčanice koje je pevačica nosila, ali i svi običaji obeležili su dan kada su se Aleksandra i Filip jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Najglamuroznija svadba sa najviše poznatih gostiju! Zavirite u privatni album sa venčanja Aleksandre i Filipa Živojinovića (FOTO)

21. jun 2018. godine bio je dan kada su se Filip Živojinović i Aleksandra Prijović jedno drugom zarekli na večnu ljubav. O njihovoj svadbi tada se pričalo kao o svadbi decenije, a taj za njih dvoje važan dan, obeležili su voljeni ljudi, prijatelji, porodica, kao i brojne poznate zvanice.

Nezaboravne fotografije mladenaca, koji u kočijama putuju prema Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi obeležile su taj dan. Na licu mladog para sijao je osmeh, a gosti, kojih je kako se tada pisalo bilo oko 900 pristigli su sa svih strana sveta.

Pročitajte: Sofisticirano i luksuzno - Aleksandra Prijović i Filip Živojinović otvaraju vrata porodičnog doma (FOTO)

 

 

Na crkvenom venčanju, ljubavi su svedočili Miloš Teodosić i Aco Pejović, a kada je Aleksandra i pred bogom postala Filipova supruga, svatovi su se vratili u porodični dom Živojinovića na Bežanijskoj kosi, kako bi mladenci ispoštovali sve običaje.

Tada je prelepa mlada princess venčanicu zamenila nešto modernijom venčanicom, koju je nosila na svadbenoj proslavi u hotelu.

Story arhiva

 

Svadba decenije održana je u luksuznom beogradskom hotelu, a mediji su tada pisali da je ovo definitivno svadba sa najviše poznatih zvanica.

Pročitajte: ČESTITAMO! Filip i Prijovićka slave! Brena sa svima podelila lepe vesti! (FOTO)

 

Mladenci su uživali u svakom trenutku svog bajkovitog dana, a posebnu pažnju privukao je i skladan odnos mladoženjinih roditelja, Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, koji su jedan od retkih parova, koji su i nakon razvoda zadržali prijateljski odnos.

Story arhiva

 

Muzika je svirala do ranih jutarnjih časova, a gosti su ovo venčanje okarakterisali jednim od najboljih na kojima su bili. 

Pročitajte: Mama Aleksandre Prijović LUDO ZALJUBLJENA, i dečko joj je OZBILJAN FRAJER! Evo ko je potencijalni očuh (FOTO)

Story arhiva

 

Još jedan nezaboravan detalj, posebno za Aleksandrinog kuma Acu Pejovića, svakako je to što je njegova najstarija ćerka Magdalena, koja je i njegov najveći ponos, uhvatila bidermajer.

Dekoracija, svadbena torta i ostali detalji žurke, tada nisu promakli budnom oku prisutnih fotografa. Brojne fotografije sa venčanja koje tada niste imali prilike da vidite, pogledajte ovde:

 

Komentari (0)

Loading