Celebrity News

Nikada se ne eksponiraju: Branka Nevistić i njen muž MILIONER na meti pogleda zbog JEDNE stvari (FOTO)

Branka Nevistić i Branislav Grujić žive život iz bajke, a u javnosti se retko pojavljuju, te je prava retkost videti ih zajedno na nekom javnom događaju.

Nikada se ne eksponiraju: Branka Nevistić i njen muž MILIONER na meti pogleda zbog JEDNE stvari (FOTO)

Branka Nevistić i njen suprug Branislav Grujić u skladnom su braku od 2014. godine, a tada se jedna od omiljenih TV lica povukla i živi svoj život u miru daleko od očiju medija.

Biznismen i televizijska zvezda pojavili su se sinoć na premijeri predstave "Petrijin venac" i okupirali pažnju svih prisutnih, koji su im uputili pregršt pogleda i pozitivnih komentara. Branka je Branislava zaljubljeno držala za ruku, a nisu se odvajali jedno od drugog.

Pročitajte: Muž Ane Stanić i Branka Nevistić imaju sina koji je izrastao u pravog dasu - Upoznajte Luku Lavrnića (FOTO)

Boško Karanović

 

Ona je bila obučena po najnovijoj modi, a njen suprug bio je stilizovan u skladu sa prilikom, te bi im i najstroži kritičari dali najviše ocene. Takođe, stiče se utisak da im godine ne mogu ništa, te da izgledaju sve bolje i bolje kako stare.

Inače, Branka je svojevremeno govorila za "Story" o tome kakva je njihova ljubav i kakvi su im planovi za budućnost.

- Branislav je sreća moga života, moj princ na belom konju, muškarac kojeg sam oduvek sanjala, ljubav mog života i čovek s kojim želim da ostarim - rekla je tom prilikom Branka Nevistić. 

Komentari (0)

Loading