Celebrity News

Ljubavnica Miroslava Ilića objavila SVE fotografije sa jahte Brene i Bobe, čak i iz spavaće sobe! Jedan detalj će vas ostaviti u čudu (FOTO)

Jahta Lepe Brene u žiži je interesovanja javnosti, naročito tokom letnjih meseci, a sada je bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović objavila sve fotografije sa pomenutog broda, do najsitnijih detalja, koji su sve zanimali.

Ljubavnica Miroslava Ilića objavila SVE fotografije sa jahte Brene i Bobe, čak i iz spavaće sobe! Jedan detalj će vas ostaviti u čudu (FOTO)

Lepa Brena i Mirjana Antonović, neguju svoj odnos dugi niz godina, te je bivša ljubavnica Miroslava Ilića neretko gost na luksuznom plovilu kod Živojinovića.

Jahta Lepe Brene nikada nije viđena iznutra

Jahta Lepe Brene, vredna preko šest miliona evra, može da, sudeći po najnovijim fotografijama, ugosti dosta ljudi i odiše neopisivim luksuzom, kakav dolikuje porodici Živojinović. Javnost do sada nije imala prilike da zaviri u unutrašnjost ove jahte, a nedavno je na svom "Facebook" profilu, Mirjana objavila se najsitnije detalje ovog broda.

Pročitajte: NJENI KOMPLEKSI SU NEIZLEČIVI! Šokantne izjave Lepe Brene o Dragani Mirković posle kojih ništa neće biti isto

Facebook

 

Enterijer ovog broda je besprekoran. Boje koje dominiraju su tople, ima dosta drveta i minimalističkih ukrasa, koji sve podižu na još viši nivo, što možda deluje nemoguće, s ozbirom na to da je ova jahta suvi raskoš. U jednom većem borakvu nalazi se mermerni sto, kristalne čaše, a pogled na more pruža se čitavom širinom.

Kuhinja je takođe luksuzna, a prema fotografijama, i te kako korišćena. Ono što niko nije imao prilike da vidi, jeste jedna od spavaćih soba, koja ima svoje zasebno kupatilo. Nju takođe izdvaja veliki komfor i umetničko delo tačno iznad kreveta.

Zasigurno je da su Živojinovići potrošili čitavo bogatstvo kako bi sve uredili prema svom ukusu, a Mirjani, kao njihovoj gošći, sve je bilo potaman.

 

Komentari (1)

Loading