Celebrity News

U čvrstom zagrljaju OVOG lepotana: Da li je ovo novi dečko Brankice Sebastijanović? (FOTO)

Dečko Brankice Sebastijanović nepoznanica je za javnost, a nakon fotografija koje su se pojavile izvesno je da je otkriveno ko je osvojio glumičino srce.

U čvrstom zagrljaju OVOG lepotana: Da li je ovo novi dečko Brankice Sebastijanović? (FOTO)

Ljubavni život Brankice Sebastijanović tema je o kojoj se malo toga zna. Glumica je prilično povučena, ne voli da eksponira u medijima u kontekstu svog privatnog života, a partnera nije predstavila javnosti. Ipak, najnovije fotografije koje je objavila na "Instagramu" navele su mnoge da se zapitaju da li je konačno pronašla sreću pored muškarca koji odgovara svim njenim potrebama.

Pročitajte: Bila je Bikovićeva velika ljubav, imali su čudnu vezu, a evo gde je danas Brankica Sebastijanović (FOTO)

 

 

Naime, dečko Brankice Sebastijanović sudeći po tome koliko su prisni, može biti umetnik Dušan Matejić sa kojim su nastale pomenute prisne fotografije. Njih dvoje su zagrljeni pozirali pred objektivom fotoaparata, a glumicu do sada nismo imali prilike da vidimo u takvom izdanju.

Da li je dečko Brankice Sebastijanović ovaj mladi umetnik?

Nasmejalni i blizu jedno drugom, Brankica i Dušan osmehivali su se, a na jednoj fotografiji umetnik joj je nešto šaputao, što je poslalo signal njihovim pratiocima da tu postoji nešto više od prijateljstva između njih.

Pročitajte: Brankica Sebastijanović - Ne bih imala hrabrosti za karijeru u Holivudu

 

 

Ipak, da se pomisliti da su fotografije nastale za potrebe umetnosti, te da su zaista samo prijatelji koji sarađuju, a Brankica se ovim povodom nije oglašavala, pa preostaje da vreme pokaže šta je zaista istina.

Pročitajte: Brankica Sebastijanović - Zadovoljstvo mi je kada radim za decu

 

 

Komentari (0)

Loading