Celebrity News

Evo gde je i šta danas radi Maja Mandžuka i sa mužem koje naše slavne pevačice je DUGO bila u vezi (FOTO)

Maja Mandžuka važi za jednu od naših najlepših glumica a po njenom životu, budući da je vrlo intrigantan, može se snimiti film ili pak napisati bestseler.

Evo gde je i šta danas radi Maja Mandžuka i sa mužem koje naše slavne pevačice je DUGO bila u vezi (FOTO)

Odrasla je u Beogradu u porodici doktora nauka, majke Danke Muždeke Mandžuke i oca Zlatka Mandžuke, koji su jedno vreme karijeru gradili na Kipru. S obzirom na to da je od malih nogu navikla na život u inostranstvu i nagle promene Maja ne voli da pravi planove. Isključivo sve radi po osećaju a srce ju je davnih dana odvelo prvo u Njujork, a zatim i u Los Anđeles gde se školovala i oprobala kao producent. Dugi niz godina živela je tamo, provodila je vreme u društvu holivudskih zvezda, a opet nekako iznenada odlučila je da se vrati u rodni grad i ponovo posveti glumi. Čitave prošle i pretprošle godine vredno je radila na seriji “Vrata do vrata”, a taman kada smo pomislili da će sa građenjem karijere nastaviti u Beogradu ponovo je otputovala u Ameriku.

Pročitajte: Maja Mandžuka: Nisam zaljubljena, ali sam srećna

Privatna arhiva

 

Maja Mandžuka danas živi na dve adrese, a tvrdi da se jednako raduje izazovima na domaćem terenu kao i onom preko okeana. Prijatelje nastoji da drži na okupu i priznaje da uvek gde god da pođe oseća blagu prazninu i nedostajanje. Najviše joj kada je u Americi fale roditelji, sestra Mila, koja je završila televizijsku režiju i sestrići Mateja i Marko, stoga se trudi da što više slobodnog vremena tokom boravka u srpskoj prestonici provodi sa njima.

- Uloga tetke mi je najbolja do sada. Ponosna sam. Moji roditelji i ja se volimo i posećujemo bilo u Beogradu ili u Los Anđelesu. Naravno, ovde je to mnogo češće, meni je važan taj direktan kontakt, Viber je ipak nešto drugo. U nekim situacijama tokom boravka u Americi mi je teško palo što sam daleko od svoje porodice. Trudila sam se da kad dobijem nekoliko slobodnih dana dođem u Beograd da vidim bliske ljude, obiđem Kalemegdan, naše crkve i napunim se energijom. Nedostajala mi je i srpska kuhinja, pa sam prijateljima koje sam tamo stekla pravila naše specijalitete - rekla je ranije Maja.

 

Koliko svojim iznenadnim dolascima i odlascima toliko i zanimljivim ljubavnim životom Mandžuka redovno intrigira javnost. Četiri godine porovela je u vezi sa današnjim suprugom pevačice Aleksandre Prijović, Filipom Živojinovićem, dok je 11 godina volela biznismena Denisa Damjanovića. O emotivnom životu ne priča mnogo stoga ne možemo sa sigurnošću da znamo da li je trunutno zaljubljena ili nije, a jedno je sigurno Maja ne razmišlja o biološkom satu koji lagano otkucava, niti o udaji a tvrdi da članovi njene porodice tu temu u širokom luku zaobilaze. Udvarača priznaje da uvek ima, ali otkriva da još nije spremna da s nekim otpočne zajednički život.

Pročitajte: Ovo nismo očekivali: Maja Mandžuka ZBUNILA SVE ODGOVOROM O BIVŠEM DEČKU Filipu Živojinoviću

 

 

Trenutno je u pregovorima oko rada na par domaćih projekata a ako sve bude kako treba čini se da ćemo Maju ponovo mnogo češće gledati na tv ekranu i prestoničkim ulicama.

Komentari (0)

Loading