Celebrity News

Druga osoba: Pogledajte kako je Bogdana Ražnatović izgledala sa 18 godina (FOTO)

Izgled Bogdane Ražnatović ne prestaje da se komentariše. Vitka, visoka crnka koja je osvojila srce Veljka Ražnatovića, mnogima je sinonim za lepotu, a sada društvenim mrežama kruži i njena fotografija, koja ne prestaje da se komentariše.

Druga osoba: Pogledajte kako je Bogdana Ražnatović izgledala sa 18 godina (FOTO)

Supruga Veljka Ražnatovića svoj život skriva daleko od radoznalih pogleda. U javnosti se retko pojavljuje, na društvenim mrežama dopušta da je prate samo odabrani, pa ipak, njene fotografije često kruže društvenim mrežama.

Od njenih make up look-ova, pa sve do odevnih kombinacija, mlade devojke pomno prate izbore koje pravi Bogdana. A sada internetom kruži i njena fotografija, koja ne prestaje da se komentariše.

Pročitajte: Potpuna medijska ilegala - Ovo je dom u kome se kriju Bogdana i Veljko kad baš ne žele da budu viđeni! (FOTO)

Naime, reč je o njenoj fotografiji, iz perioda kada je tek napunila 18 godina. Bez šminke i nasmejana, prirodna lepotica, vitke, atletske građe, pobrala je brojne komplimente.

Mnogi kažu da se od tad gotovo ništa nije promenila, a da joj šminka i nešto drugačiji stil koji danas ima, savršeno pristaju. 

Komentari (0)

Loading