Celebrity News

"NIŠTA MI NE TREBA PORED SADAŠNJEG PARTNERA": Dajana Paunović konačno otkrila SVE o svom dečku (FOTO)

Voditeljka Dajana Paunović dugo je krila detalje svog ljubavnog života.

"NIŠTA MI NE TREBA PORED SADAŠNJEG PARTNERA": Dajana Paunović konačno otkrila SVE o svom dečku (FOTO)

Dešavanja u ljubavnom životu poznate voditeljke Dajane Paunović (32) u nekom trenutku postala su prilično teška za praćenje, najviše zbog toga što je tokom čitave ove godine bila veoma misteriozna po pitanju toga da li je srećna na emotivnom planu kad god bi je novinari pitali za to. Ranije ove godine mediji jesu doneli priču da je bivša žena Žike Jakšića ostvarena u ljubavi, ali Dajana nije potvrđivala niti demantovala te navode, tako da ćemo ono što se dogodilo prilikom njenog gostovanja u emisiji Sanje Marinković doživeti kao vest. Naime, Dajana je jedna od gošći u današnjem izdanju emisije "Magazin IN", pa je slučajno ili ne, najzad otkrila nešto kada je u pitanju njen romantični život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DAJANA (@dajana.paunovic)

 

Odgovarajući Sanji na sasvim drugu temu, pružila je odgovor koji je otkrio više nego je verovatno želela.

- Nisam bila željna ničega u životu, ni pored svojih roditelja, ni pored bivšeg partnera kao i pored sadašnjeg - rekla je Dajana voditeljki koja je tu morala da zastane, a Dajana je pocrvenela i pokušala da zaobiđe tu situaciju rečima "Dobro, Sanja...", u prevodu "uhvatila si me". Šta je još imala da otkrije po ovom pitanju verovatno ćemo saznati danas kada se bude emitovala pomenuta emisija.

Pročitajte: NE BISTE GA PREPOZNALI: Dajanin i Žikin sin izrastao u velikog momka, a frizura mu je totalni hit! (FOTO)

 

 

Ko je njen aktuelni misteriozni izabranik, ipak ne zna mnogo ljudi izvan njenog najužeg kruga prijatelja a možda uskoro bude poznato i nešto više. Samo se zna da je toliko zaljubljena, da je prema sopstvenom priznanju iz jednog ranijeg intervjua rekla da ne isključuje novi brak kao opciju.

- Nisam izgubila veru u brak, tačnije nisam izgubila veru u ljubav. Možda je tako zbog velike količine ljubavi koja me prati gde god da krenem. Ne mogu niti želim od nje da bežim - iskrena je bila Dajana.

Komentari (0)

Loading