Celebrity News

Ponosna mama: Evo šta mlađi sin Seke Aleksić radi sa nepune dve godine i mnogi ne mogu da veruju (FOTO)

Sin Seke Aleksić uskoro će napuniti tek dve godine, a već je vredan od malih nogu, što pevačicu čini neizmerno ponosnom.

Ponosna mama: Evo šta mlađi sin Seke Aleksić radi sa nepune dve godine i mnogi ne mogu da veruju (FOTO)

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić polažu sve napore kako bi svojim sinovima Jovanu i Jakovu pružili sve što im je potrebno i vaspitali ih da cene prave vrednosti. U domu pevačice znaju se pravila i zaduženja, te to nije izuzetak ni za njenog mlađeg sina Jovana koji nema još ni dve godine.

Sin Seke Aleksić je primer vaspitanog deteta

Naime, mlađi sin Seke Aleksić nedavno je oduševio svoju majku, nesvojstvenom radnjom za jednog jednogodišnjaka. Ponosna pevačica je zabeležila na društvenim mrežama momenat kada njen sin koji baca otpatke u kantu, te se vidi koliko je u isto vreme vredan i poslušan, već u tako mladom uzrastu.

Pročitajte: Zavirite na bajkovitu proslavu Seke Aleksić - Pevačica suprugu poručila samo jedno (FOTO/VIDEO)

Instagram screenshot

 

- Ideš sam da baciš smeće. Svaka čast, srećo mamina! - čuje se Aleksićeva kako mu govori u klipu, a njeni pratioci i obožavatelji oduševili su se koliko je Jovan dobro vaspitan.

Inače, svojevremeno su komšije Seke Aleksić progovorile o tome kakva je pevačica privatno:

- Mi je stalno viđamo u trenerci, patikama, papučama. Obična, normalna žena. Čuem je stalno kako priča sa sinovima. Vidi se da im posvećuje mnogo vremena, zato i jesu vaspitana deca. Istina, imaju mnogo više od druge dece, ali ona je zaradila, pa svako priušti koliko može, ali vidi se da deca to umeju da cene - rekle su nedavno komšije pevačice za "PulsOnline" .

Komentari (0)

Loading