Celebrity News

Svi pogledi uprti u njih: Petar Grašo i Hana Huljić više ne kriju svoju ljubav! Ruku pod ruku, zaljubljeni par očarao Zagrepčane (FOTO)

Petar Grašo i Hana Huljić postali su vodeća vest u regionu, kada je izvor blizak pevaču za hrvatske medije otkrio detalje njihove romanse. Sada, poznati pevač i njegova četrnaest godina mlađa izabranica više ne kriju svoju ljubav!

Svi pogledi uprti u njih: Petar Grašo i Hana Huljić više ne kriju svoju ljubav! Ruku pod ruku, zaljubljeni par očarao Zagrepčane (FOTO)

Dve i po decenije ljubavi sa Danijelom Martinović palo je u zaborav, a zbog svoje nove izabranice Petar Grašo ne skida osmeh sa lica. Zaljubljen i srećan, pevač uživa u romansi sa četrnaest godina mlađom Hanom, ćerkom njegovog višegodišnjeg saradnika i prijatelja.

Petar Grašo i Hana Huljić srećni su i zaljubljeni, a svoju ljubav više ne kriju. Naime, oni su fotografisani na ulicama Zagreba, kako šetaju, ne skidajući osmeh sa lica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria.hr (@gloria.hr)

 

Petar Grašo i Hana Huljić ludo zaljubljeni, a evo šta kaže Tonči

Zaljubljeni par, koji se već godinama blisko druži, u vezi je poslednjih nekoliko meseci, a njihovu ljubav podržao je i njen otac Tonči Huljić, čije su mišljenje o ovoj vezi mnogi nestrpljivo čekali.

- Razumljiv mi je interes medija po pitanju Hane i Petra, ali nikada se nisam javno oglašavao na temu privatanog života i odnosa, kako svoje porodice, tako i izvođača s kojima radim. Tim više što i Petar i Hana imaju slične stavove prema prezentaciji privatnog života u medijima, a Petar je uz to i veliki porodični prijatelj. Ako su oni srećni, a koliko vidim jesu, onda smo Vjekoslava i ja srećni - otkrio je za "Večernji list" Hanin otac i Petrov veliki prijatelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Komentari (0)

Loading