Celebrity News

Jedina fotografija Vesne Zmijanac iz braka sa Kemišom! Iznenadiće vas šta rade na njoj! (FOTO)

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš osamdesetih godina prošlog veka bili su u braku svega tri godine, a nedavno je pojavila jedna od njihovih retkih zajedničkih fotografija, koja je oduševila publiku na društvenim mrežama.

Jedina fotografija Vesne Zmijanac iz braka sa Kemišom! Iznenadiće vas šta rade na njoj! (FOTO)

Proslavljena pevačica Vesna Zmijanac i harmonikaš Miroljub Aranđelović Kemiš imali su svoju ljubavnu priču, koju su ozvaničili brakom pre mnogo godina, a koja nažalost nije potrajala dugi vremenski period. Posle tri godine bračne zajednice, par se rastao i ostao u skladnim odnosima.

Vesna Zmijanac i Miroljub Aranđelović Kemiš i dan danas intrigiraju javnost, sudeći po tome da su retko govorili o periodu koji su proveli zajedno. Međutim, radoznalost javnosti i publike, na kratko je zadovoljena, nakon što se pojavila fotografija pevačice i harmonikaša, nastala tokom njihovog braka i mnogima je bilo drago kada su videli šta nekadašnji par radi u trenutku kada je nastala ta uspomena.

Pročitajte: Mračne porodične tajne isplivale na videlo - Gde je pošlo po zlu u odnosu Vesne Zmijanac sa zetom Reljom?

 

 

Naime, Vesna i Kemiš na pomenutoj fotografiji, koja je neviđena do sada, igraju popularnu video igricu Atari i deluju sasvim opušteno u svom domu.  Zaljubljeni i mladi, Vesna i njen nekadašnji suprug uživali su u malim, svakodnevnim sitnicama.

- Za mene su to bile lepe godine. On je bio sjajan suprug, ali naš brak nije imao perspektivu. Sve što je lepo kratko traje i brzo prođe. Bio je to jedan turbulentan period u našim životima. Bili smo mladi i ostala je lepa uspomena - rekla je Vesna jednom prilikom, prenose mediji.

Komentari (0)

Loading