Celebrity News

OVO GLUMAC NE ŽELI DA ZNATE: Evo kako izgleda porodica Branimira Popovića i zašto je stalno čuva od oka javnosti (FOTO)

Glumac Branimir Popović već devet godina je u braku sa 21 godinu mlađom suprugom.

OVO GLUMAC NE ŽELI DA ZNATE: Evo kako izgleda porodica Branimira Popovića i zašto je stalno čuva od oka javnosti (FOTO)

Veliki deo domaće ženske publike oduševljeno je dočekao vest da će poznati glumac Branimir Popović (54) biti taj koji će odigrati Blejka Karingtona u našoj verziji popularne sapunice "Dinastija", a u srpskoj seriji njegov lik zove se Branko Kadić. I ne samo što je autoritet na ekranu, već je to svakako bio i privatno, na primer, kao predavač na glumačkoj akademiji što je sudbinski odredilo njegov emotivni život. Znamo da on baš ne voli da se ovoga podsećamo, ali sada kad je njegovo ime u užem interesovanju domaće javnosti, mnogi se prisećaju da je svoju sadašnju suprugu Sanju Jovićević (33) upoznao dok je bio upravo na poziciji profesora,a ona je bila studentkinja na istom fakultetu. Međutim, bliži kontakt uspostavili su tek kada su zajedno radili na seriji "Budva na pjenu od mora" i kao "krivca" za njihovu ljubav vole da pomenu prijatelja Milutina Mimu Karadžića koji je producirao seriju. Par već devet godina uživa u skladnom odnosu a pre osam godina dobili su i ćerku Sofiju.

Privatna Arhiva

 

Svoj privatni život Bane je oduvek ljubomorno čuvao, pa nije drugačije bilo ni na samom venčanju sa Sanjom koje je odigrano u strogoj tajnosti na Jahorini tokom jedne novogodišnje noći. Oni već dugo zajedno žive u Podgorici gde podižu svoju ćerkicu, a sugrađani ih često mogu zateći u porodičnim šetnjama.

Pročitajte: Branimir Popović oženio je ovu 22 godine mlađu koleginicu! Prva fotografija bračnog para posle skoro čitave decenije braka

 

 

- Nas dvoje smo priča koju ne želim da delim sa javnošću, zbog svog i njenog ličnog mira - kratko je poručio Branimir medijima, ali nije krio da mu ovih dana supruga i ćerka strašno nedostaju, jer se nalaze u Crnoj Gori dok on u Srbiji snima čak 220 epizoda "Dinastije".

Komentari (0)

Loading