Celebrity News

Prijatelji i estrada ipak došli da isprate Marinu: Pogledajte prve fotografije sa sahrane slavnog tekstopisca

Sahranjena Marina Tucaković na Novom groblju pored sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana, što je bila njena poslednja želja.

Prijatelji i estrada ipak došli da isprate Marinu: Pogledajte prve fotografije sa sahrane slavnog tekstopisca

Mada je porodica slavne hitmejkerke zamolila da što manji broj ljudi,iz preventivnih razloga, a zbog koronavirusa, bude prisutan na sahrani, na večni počinak Tucakovićevu ispratili su gotovo svi njeni saradnici. Pored članova porodice sina tekstopisca Milana Laće Radulovića i supruga kompozitora Aleksandra Fute Radulovića ispred kapele okupili su se brojni prijatelji, između ostalog, Jelena i Žika iz grupe "Zana", Željko Joksimović, Danijel Pavlović, Saša Matić i Marinina kuma Marijana Petrović. Dok su se na jednom mestu posle dužeg vremena zajedno  našle i ljute suparnice Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović.

Pročitajte: NJEMU JE POSVETILA ČUVENI HIT: Ovaj poznati muzičar je prvi suprug Marine Tucaković

Ata Images

 

 

 

Na večni počinak došao je da Marinu isprati i pevač Oliver Mandić, koji je u prošlosti bio njena velika ljubav.

Ata Images

 

Pevač Zdravko Čolić, odlučio je da ipak ispoštuje želju Marinine porodice, stoga je venac poslao poštom a na njemu je pisalo: "Poslednji pozdrav dragoj Marini". Inače, Tucakovićeva je njemu napisala preko 30 pesama i imali su saradnju o kojoj su oboje govorili sa osmehom i ponosom.

Ata Images

 

Čuveni tekstopisac i veliki prijatelj estarde Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini od posledice kovida, ali i kancera dojke sa kojim se dugo borila. Ostaće upamćena po brojnim hitovima koje je napisala nekim od naših najvećih muzičkih zvezda, za čije karijere je samim tim lično biča zaslužna. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama „Operacija trijumf“ i „Pinkove zvezde“.

Ata Images

 

Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine, od čega se Tucakoićeva nikada nije oporavila. 

Početkom 2018. godine Marini je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške. Marina se optimistično borila protiv ove opake bolesti, nažalost, bitku je izgubila.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading