Celebrity News

Bila je uz njega u najtežim životnim trenucima: Ovo je supruga Dejana Pantelića koju skoro nikada nemate prilike da vidite (FOTO)

Supruga Dejana Pantelića bila je kroz najgora životna nedaća uz voditelja, a njihova dugogodišnja ljubav je i dan danas enormno jaka.

Bila je uz njega u najtežim životnim trenucima: Ovo je supruga Dejana Pantelića koju skoro nikada nemate prilike da vidite (FOTO)

Voditelj Dejan Pantelić imao je puno uspona i padova u životu, a teške trenutke olakšavala je njegova supruga Miona Pantelić koja je bila uz njega uprkos svemu. Davne 2012. godine Dejanu je dijagnostifikovan rak krajnika, što je on izuzteno teško podneo, ali je uz sebe imao oslonac i podršku, koja ga je uz lečenje vodila ka ozdravljenju.

Supruga Dejana Pantelića sa voditeljem ima dvoje dece - ćerku Lanu i sina Vukašina, koji su centar njenog sveta. Miona se vrlo retko pojavljuje u javnosti, sudeći po tome da ne voli da se eksponira i da nije javna ličnost, ali je uz supruga uvek tu, kada se reflektori ugase.

Pročitajte: Dejan Pantelić nam otkriva kako da peglanje postane zabava

Instagram

 

Svojevremeno Dejan je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom suprugom i napisao emotivne i dirljive reči, upućene Mioni.

- Znam da se nismo dovoljno fotografisali, ali znam da se mnogo volimo i znam da uživam u svakom trenutku sa tobom. Mnogo te volim, sve ostalo znaš - napisao je iskreno voditelj.

 

Komentari (0)

Loading