Celebrity News

Majčin odraz u ogledalu: Snaja Jelene Bačić Alimpić kopija je svoje majke Biljane (FOTO)

Snaja Jelene Bačić Alimpić, Antonina, koja od nedavno ponosno nosli prezime Alimpić, prava je lepotica. A skromnost, vaspitanje i lepotu nasledila je od svoje majke Biljane.

Majčin odraz u ogledalu: Snaja Jelene Bačić Alimpić kopija je svoje majke Biljane (FOTO)

Već nedelju dana Jelena Bačić Alimpić i zvanično ima snaju. Njen sin Marko i njegova verenica Antonina venčali su se prošlog petka u crkvi, a građansko venčanje i svadbeno slavlje proslavili su prošle subote u intimnom krugu prijatelja. 

Lepa Antonina i zvanično je postala član porodice Alimpić, svekrva ju je divno prihvatila i obasula je ljubavlju, a pored svekrve, najsrećnija je ovog dana bila Antoninia majka Biljana.

Marko Ristić

 

Na porodičnim fotografijama sa svadbe, istakla se lepa plava žena, na koju snaja Jelene Bačić Alimpić izuzetno liči. 

Biljana Urošević, Antoninina majka, sa porodicom Alimpić ima sjajan odnos, sa njima provodi sve praznike a ćerku i zeta obasipa beskrajnom ljubavlju.

Od svoje majke Antonina je nasledila ne samo lepotu, već i skromnost i vaspitanje, kojim očarava sve koji imaju prilike da je upoznaju.

Pročitajte: Kada me tako nazove, srce mi zaigra od sreće - Jelena Bačić Alimpić o odnosu sa snajom Antoninom

Marko Ristić

 

U svojoj majci Biljani ona ima najvećeg prijatelja i podršku, o čemu je jednom prilikom i pisala na svom "Instagramu":

- Majko moja, ti delima pričaš priču o sebi. Ne samo prema meni, već prema svima. Ti si moja heroina, Majka sa velikim M, moja hrabrost, primer snage, želje, volje, pravična si i dobra. Istinski dobra. Volim što si pravična toliko, da nije važno o kome se radi - kažeš kako jeste, čak i onda kada sam ja u pitanju. Hvala ti na tome. Moja si najveća kritika, ali i najveći oslonac. Hvala što ti nikada nije mrsko da ustaneš i napraviš nam puding, palačinke, da nas odvedeš do grada na piće, ručak, “spakuješ” i povedeš da uživamo u letu. Iako je ova godina bila čudna, ti si prvo mislila na nas onda kada je vanredno stanje proglašeno, trudila si se da nam ulepšaš i karantin i praznike. Hvala ti na volji. Hvala ti na dobroti i pažnji. Hvala ti što si to prenela na mene.

Dobila si dete koje je uvek imalo čudna interesovanja, totalno drugačiju od tebe. Pustila si me da budem svoja, da biram put na kojem uvek stojiš sa strane i čuvaš me. I tako smo nas dve, potpuno različte, uvek dopunjavale i učile onu drugu. Razumem svaku tvoju brigu i drhtaj, strepnju. Znam svaki tvoj uzdah i strah. I svaku tvoju radost. Jer između nas postoji neraskidiva nit. Večna. Hvala ti, majko, na svemu. A Bogu hvala na tebi. Budi nam zdrava i radosna, a mi ćemo se zauvek truditi da budeš srećna jer znam da si ti duša koja sve to ceni i uzvraća još većom radošću. Ti si moj dom. Volim te najviše na svetu! - napisala je jednom prilikom Antonina istakavši neraskidivu vezu koju sa majkom ima.

 

 

Komentari (0)

Loading