Celebrity News

SVE BIVŠE LJUBAVI MINISTRA: Evo kako izgleda komplikovana ljubavna istorija Vanje Udovičića i da li je danas u vezi

Vanja Udovičić oduvek je uživao reputaciju zavodnika.

SVE BIVŠE LJUBAVI MINISTRA: Evo kako izgleda komplikovana ljubavna istorija Vanje Udovičića i da li je danas u vezi

Što je duže na poziciji ministra za omladinu i sport u Vladi Srbije, a taj posao obavlja već punih osam godina, Vanja Udovičić (39) sve ljubomornije krije svoj privatni život od javnosti, možda baš zato što je u eri njegove vaterpolo karijere i previše dozvoljavao da se piše o njegovim emotivnim dostignućima. Danas bi mnogi voleli da znaju ima li ministar bolju polovinu, ako ne u braku, onda makar neformalno, ali sva je prilika da je Udovičić danas singl muškarac što je zeleno svetlo za sve zainteresovane dame. Možda im u nastojanjima da ga osvoje pomogne ljubavni istorijat bivšeg sportiste, a evo šta je o tome poznato.

Vanja koji je završio osnovnu školu „Filip Kljajić Fića“ i Jedanaestu beogradsku gimnaziju još od mladalačkih dana slovio je za velikog zavodnika, što je reputacija koju je nastavio da održava i tokom studija na Fakultetu organizacionih nauka gde je diplomirao sa srednjom ocenom deset. Lepo je što ga devojke nisu omele u postizanju vrhunskih rezultata kako u školovanju, tako i u sportu u kojem se tada uveliko probijao. Ali pune ruke posla imao je već 2002. godine kada je ušao u vezu sa manekenkom Jelenom Trninić, a već naredne godine sa balerinom Ninom Krluč. 2004. godine povezivali su ga s pevačicom Anom Nikolić, a on je izjavio da su samo zajedno sarađivali. Kasnije se spekulisalo da se zabavlja sa italijanskom voditeljkom i manekenkom Anđelikom Ruso, a zatim i sa srpskom atletičarkom Ivanom Španović. Krajem 2008. godine paparaci su ga uslikali sa članicom grupe Models, Plejbojevom zečicom i srpskom miss šarma, Larom Bajčetić. Ona je tvrdila da je verena za Vanju, ali on je to negirao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Medalja (@medalja.rs)

Na Olimpijskim igrama 2012. godine ga je bodrila srpska tekvondistkinja Milica Mandić kojoj je slao poljupce i poklonio kapicu. Oboje su tvrdili da su dobri prijatelji. Pre sedam godina ušao je u možda i najozbiljniju vezu do tada, sa osam godina mlađom pravnicom Ljubicom Đukanović, ćerkom poznatog kardiohirurga Boška Đukanovića. Zajedno siu bili godinu i po dana i čak su bili vereni, a onda je preko noći ta ljubav pukla i objavljeno je da je veridba raskinuta.

O ljubavi je govorio da je često emotivno ispunjen, ali da mu veze traju "od danas do sutra". Svojevremeno je za "Story" govorio da se u ljubavi uvek maksimalno prepušta.

- Kad sumiram svoja dosadašnja ljubavna iskustava, dolazim do zaključka da sam u većini slučajeva bivao odabran. Ne mislim da partnera u vezi treba zadržavati. Kakav će odnos biti, zavisi od emocija, od kompatibilnosti ličnosti, karaktera ljudi koji su zajedno, njihovih uverenja i životnih stavova - govorio je Udovičić.

Komentari (0)

Loading