Celebrity News

Kuma ovogodišnje Parade ponosa Nataša Bekvalac oduševila ekscentričnim stajlingom i emotivnim govorom

Nataša Bekvalac kuma Parade ponosa, dostojanstveno i na visini zadatka prošetala je ulicama Beograda, kako sama kaže, ne kao podrška, već kao član LGBT+ populacije.

Kuma ovogodišnje Parade ponosa Nataša Bekvalac oduševila ekscentričnim stajlingom i emotivnim govorom

Nataša Bekvalac svojom pojavom na ovogodišnjoj Paradi ponosa dokazala je da kuma definitivno nije dugme! Ekscentričnim pink stajlingom, tokom šetnje, privlačila je ogromnu pažnju, a gotovo niko od prisutnih nije ostao imun na njenu lepotu.

U pink kreaciji kreatora Mihana Momose, Nataša je izgledala doslovno kao prva dama ljubavi. Monohromatskim pink look-om još jednom je opravdala svoj nadimak Novosadska barbika.

Pročitajte: "KAO SAMOHRANU MAJKU JAKO ME POGODILO" - Nataša Bekvalac potpuno ISKRENO o teškom periodu iza nje (VIDEO)

Ata Images

 

Prelepa i nasmejana Nataša Bekvalac, kuma Parade ponosa, prošetala je ponosno na čelu kolone, koja je danas ulicama prestonice hodala slaveći slogan "Ljubav je zakon!".

Ata Images

 

- Velika mi je čast i ogromno zadovoljstvo što sam ovogodišnja kuma Prajda. Sem što mi je čast i zadovoljstvo, na meni je i velika odgovornost i trudiču se da budem dostojna ove predivne titule - rekla je za medije ona i dodala:

- I slobodno mogu da kažem da nisam ovde kao podrška LGBT+ populacije, već kao deo nje.

Pročitajte: Dve plavuše, jedna haljina! Kojoj bolje stoji, Breni ili Nataši?

Ata Images

 

Ovogodišnja kuma Prajda obratila se prisutnima emotivnim govorom, rekavši:

- Ovo je dan kada treba da slavimo sva bića koja veruju da je ljubav zakon, koja veruju da postoji sloboda za sve, koja veruju u jednakost! Za mene postoji samo jedan zakon, zakon ljubavi! 

Komentari (0)

Loading