Celebrity News

Ekskluzivno za "Story" Isidora Simijonović i Vuk Velebit otkrivaju: Spremni smo za sledeći korak u vezi!

Isidora Simijonović i Vuk Velebi otkrivaju detalje svoje romanse, kako su se upoznali, kakva je reakcija njihovih bližnjih i objašnjavaju koliko su zapravo slični, a koliko različiti

Ekskluzivno za "Story" Isidora Simijonović i Vuk Velebit otkrivaju: Spremni smo za sledeći korak u vezi!

Jedan susret bio je dovoljan da glumica Isidora Simijonović (26) i politikolog Vuk Velebit (27) shvate da su kao stvoreni jedno za drugo. Prvu zajedničku kafu popili su početkom godine, kada se dogodio i prvi poljubac, i mada je vrlo malo vremena od tada prošlo, ne kriju da već razmišljaju o zajedničkom životu. Sigurni su u svoje emocije i odnos koji se svakodnevno razvija i postaje sve stameniji. S jednakim samopouzdanjem, svako doduše na svoj način i u svom fahu, Isidora i Vuk odnose se i prema svojim karijerama. Simijonovićevu, koja je inače dobitnica Sterijine nagrade, televizijska publika uskoro će moći da pogleda u čak dve serije, “Vreme zla” i “Azbuka našeg života”, dok je u teatru angažovana na brojnim predstavama, između ostalog, na komadima “Jugojugoslavija”, „Osama – kasaba u Njujorku“, „Cement – Beograd“, “Jami distrikt”, kao i “Sumrak bogova”, u kojoj je pomerila granice tumačeći muškarca zlostavljača. Velebit, s druge strane, svoj profesionalni put gradi radom u jednoj međunarodnoj kompaniji, ali i kroz analiziranje društveno-političkog života, zbog čega se neretko i sam susreće s kritikama, povremeno i pretnjama. Koje su to stvari koje jednog politikologa i glumicu spajaju i oko čega među njima nastaju čarke, mladi par otkriva za „Story“.

Kako ste se upoznali?

ISIDORA SIMIJONOVIĆ : Budući da imamo zajedničku prijateljicu Ivu Ilinčić, Vuk i ja smo već neko vreme znali jedno za drugo. U jednom momentu smo se i zapratili na “instagramu”, a potom s vremena na vreme počeli da komuniciramo da bi naposletku on predložio da odemo na kafu. Sećam se da smo pričali satima, dok nas negde oko osam uveče nisu izbacili iz kafića. U to vreme je bilo skraćeno radno vreme zbog koronavirusa (smeh).

VUK VELEBIT : Razgovor se tu nije završio. Otišli smo po Isidorinog psa Dantea kako bismo ga izveli u park u šetnju i nastavili gde smo stali. Utisak tog prvog susreta bio je da Isidorine oči nisu samo lepe već i pametne. U jednom trenutku sam zastao i zapitao se: “Gde je do sada ova osoba bila u mom životu”. Ubrzo sam zaključio da je upravo sada, kada smo oboje prošli razne stvari i stekli različita iskustva, najbolje vreme za nas. Sloboda koju sam osetio tokom razgovora s njom stvorila mi je utisak kao da se poznajemo čitav život.

Pročitajte: OTKRIVAMO - Isidora Simijonović u vezi sa ovim političarem (FOTO)

Petar Đorđević

 

I. S. : Volimo da kažemo da smo dovoljno slični da funkcionišemo i dovoljno različiti da nam bude zabavno.

Ne strahujete od izlaganja vaše veze javnosti?

I. S. : Kada osetiš da je dobro, onda i nemaš bojazan, čak ni da to podeliš sa svetom. Zbog čega da se bojim, dešava se nešto lepo, ljubav (smeh).

Kada nastupe čarke, ko se prvi naljuti, a ko odljuti?

I. S. : Karakteri su nam u tom smislu kompatibilni da nam svađe nisu kobne. Umemo da prepoznamo kada je vreme da spustimo loptu. Vuk se ne ljuti toliko često, ali kada se to ipak dogodi, treba mu malo više vremena da se vrati na staro. Ja se brzo naljutim, ali lako i odljutim. Kažu da je to česta pojava kod Blizanaca u horoskopu (smeh).

V. V. : Inače su nam znakovi kompatibilni. Ja sam Ovan Blizanac, ona je Blizanac Ovan.

Da li ste jedno drugo upoznali s roditeljima, kakve su bile reakcije?

V. V. : Jesmo, deluju zadovoljno (smeh).

Petar Đorđević

 

Spominjete zajednički život kao naredni korak.

V. V. : Pre nego što smo otišli na more stalno smo bili zajedno, a stvari su nam bile na dve lokacije, što je umelo da bude baš naporno. Otkako smo se vratili, više smo kod mene.

I. S. : Danteov krevetić smo već prebacili u Vukov stan.

 Ceo intervju zaljubljenog para pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 15. septembra.

story

 

 

Komentari (0)

Loading