Celebrity News

Ovo je sestra Milice Todorović, čiji je muž pevačicu opljačkao za 60.000 evra (FOTO)

Sestra Milice Todorović, kao i ostali članovi porodice popularne pevačice, ne eksponira se u javnosti. Pa ipak, kako to obično biva u svetu poznatih čak i one, najbolje čuvane tajne izađu na videlo. Pa se tako o sukobu Milice Todorović i njene sestre Jovane, pre dve godine pisalo u svim domaćim medijima.

Ovo je sestra Milice Todorović, čiji je muž pevačicu opljačkao za 60.000 evra (FOTO)

Svojevremeno su domaći mediji pisali da je muž Miličine sestre Jovane, Milicu prevario za 60.000 evra, koliko je u to vreme pevačica svojim radom uspela da uštedi za kupovinu stana.

Kako je u iskrenoj ispovesti za naš magazin otkrila, sestri je Milica sve oprostila, pa ipak, sukob koji se među njima dogodio bio je jedan od najvećih udaraca u njenom životu.

Pročitajte: EKSKLUZIVNO! Milica Todorović prvi put o zetu koji ju je opljačkao i sestri koja je stala na njegovu stranu - TO JE MOJA VELIKA BOL

- Jesmo. Mediji su naduvali tu priču, mada moram da priznam da koliko ima neistine, toliko ima i istine u svemu što se pisalo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju - rekla je ona.

Pa ipak, zajedničku fotografiju sa sestrom Jovanom, odavno nismo imali prilike da vidimo, a poslednja na kojoj su sestre zagrljene datira iz 2015. godine.

 

Komentari (0)

Loading