Celebrity News

Holivud na srpski način: Poznati blistali na beogradskoj premijeri filma "Toma"

Poznati na premijeri filma "Toma" - zasenili su "outfite" sa "Met Gale" o kojima se danima priča. Sava centar večeras je ugostio Holivud i to na srpski način.

Holivud na srpski način: Poznati blistali na beogradskoj premijeri filma "Toma"

Beogradsku premijeru filma "Toma", koji od prvog trejlera obećava neverovatno ostvarenje, čekali su nestrpljivo, kako glumci tako i publika. Prisutni u sali "Sava centra" posmatrali su bez daha kadrove od prvog do poslednjeg. Iako utiske nakon odgledanog filma ništa nije moglo da zaseni, o toaletama prisutnih na premijeri filma ne prestaje da se priča.

Pročitajte: "PREPUSTILI SMO SE JEDNO DRUGOM!" Ekskluzivna ispovest Tamare Dragičević i Milana Marića (VIDEO)

Ata Images

 

Večeras se u Sava centru, okupio krem srpskog društva. Zvanice su doslovno donele duh Holivuda na crveni tepih Sava centra. Među prisutnima bili su Anastasija Ražnatović, Jelisaveta Orašanin, Nina Janković, Aco Pejović, Lepa Lukić i mnogi drugi.

Glumačka postavka posebno je blistala, a sve oči bile su uprte u Tamaru Dragičević, koja je očarala u raskošnoj toaleti.

Ata Images

 

Posebnu pažnju privukli su članovi porodice Dragana Bjelogrlića, koje javnost nema često priliku da vidi, a najviše komplimenata pobrale su njegova supruga Maja i ćerka Mia.

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading