Celebrity News

Ostala je slomljenog srca: Posle par meseci zajedničkog života, Pavle Mensur stavio je tačku na romansu sa OVOM koleginicom (FOTO)

Bivša devojka Pavla Mensura ostala je slomljenog srca, kada su na svoju dvoipogodišnju vezu stavili tačku. I dok je Pavle krenuo dalje i na poslovnom, ali i emotivnom planu, njegova koleginica suočila se sa emotivnim razočaranjem, od koga će se teško oporaviti.

Ostala je slomljenog srca: Posle par meseci zajedničkog života, Pavle Mensur stavio je tačku na romansu sa OVOM koleginicom (FOTO)

Nije tako davno bilo kada smo čitali o ogormnom uspehu zaljubljenog para, koji se u ljubavi ispred i iza kamera našao tokom snimanja serije "Kalkanski krugovi". Pavle Mensur i njegova koleginica Ivana Zečević u to vreme bili su srećno zaljubljeni, nasmejani, a svoj odnos smatrali su sudbinskim.

Neposredno pre nego što su stali pred kamere kao par, privatno su Ivana i Pavle otpočeli zajednički život. I dok je javnosti sve izgledalo idilično, između četiri zida nešto je izgleda krenulo u pogrešnom smeru, pa su Ivana i Pavle svoju ljubav okončali, brže nego što su to očekivali.

Pročitajte: Ivana Zečević i Pavle Mensur, zvezde „Kalkanskih krugova“ - Ljubav ispred i iza kamera

Instagram

 

Dve i po godine o svojoj ljubavi nisu govorili čak ni kada je bilo najlepše, pa su u istom maniru prećutno izgurali i raskid.

Pavle je nastavio da radi punom parom, pa ćemo ga uskoro gledati u seriji "Vreme zla". I emotivno je mladi glumac ponovo ispunjen, a srce mu je osvojila vatrena "Uraganka" Ksenija Knežević.

Kako se pak sa krahom ove veze nosi Ivana i da li je i ona spremna za novu ljubav, ostaje da vidimo.

Vest o romansi Ksenije Knežević i Pavla Mensura ekskluzivno donosi novi broj magazina "Story" koji je u prodaji od 15. septembra.

story

 

 

Komentari (0)

Loading