Celebrity News

Ovaj zgodni doktor je suprug Danice Maksimović kog nikad ne pokazuje! Pogledajte dragocenu porodičnu fotografiju

Fotografija Danice Maksimović iz porodičnog albuma, glumičina je jedna od omiljenih uspomena.

Ovaj zgodni doktor je suprug Danice Maksimović kog nikad ne pokazuje! Pogledajte dragocenu porodičnu fotografiju

Glumica Danica Maksimović već nekoliko decenija je u ljubavi sa svojim partnerom, doktorom Todorom Lolićem, kome još uvek nije zvanično rekla "da". Bez obzira na to što svoju vezu nisu ozvaničili brakom, ona je neraskidiva i veže ih velika ljubav. Par je krunisao svoju vezu dobivši sina Miloša, koji je tokom svojeg odrastanja nizao samo uspehe, te je danas uspešni reditelj.

Fotografija Danice Maksimović koja je nastala pre mnogo godina, našla je put do javnosti i predstavlja dirljiv prizor jedne naizgled sasvim obične porodice. Naime, Danica i Todor, poziraju nasmejani, brižljivo držeći svog sina Miloša, koji je primetno srećan. Ova Miloševa fotografija iz detinjstva, verovatno je jedna od glumičinih omiljenijih uspomena, te je verovatno s vremena na vreme iznova pogleda.

Pročitajte: Osuđuju je što se ovako fotografiše, ali ona tera inat! Danica Maksimović u bikiniju ponosno nosi svoje godine (FOTO)

Privatna Arhiva

 

Takođe, primetno je da se Danica nije sa godinama drastično promenila, već je zadržala mladolik izgled čak i u sedmoj deceniji života.

Inače, Danica i njen partner Todor su izuzetno vezani za svog sina Miloša, koji preko deset godina živi u inostranstvu, a glumica je o njemu govorila sa izvesnom nostalgijom.

- Lepo je kad deca odlaze da rade, ali je dobro i da se vrate. Miloš povremeno dolazi, kada ima nešto da radi ovde, kad nađe vremena, ali ne uvek... Željna sam svog deteta, nažalost. Ali odlazimo mi kod njega, prilagođavamo se - rekla je svojevremeno Danica, prenose mediji.

Komentari (1)

Loading
Ivan

21:06 19.09.2021

Danica je avion! Kad sam ja bio klinac žene su vec u pedesetpetoj godini nosile marame i izgledale kao babe