Celebrity News

STORY saznaje: NAJLEPŠE VESTI stižu nam od Marijane Mićić, blagoslov za nju i dečka Miloša

Marijana Mićić, popularna glumica i voditeljka, nakon tačno osam godina ljubavne veze sa izabranikom Milošem Marjanovićem, čeka prvo dete, a sva je prilika da su baš zbog toga odlučili da se vere, iako te informacije još uvek nisu potvrdili

STORY saznaje: NAJLEPŠE VESTI stižu nam od Marijane Mićić, blagoslov za nju i dečka Miloša

Da poznata glumica i voditeljka Marijana Mićić (38) zna nešto što mi ostali ne znamo bilo je sumnjivo još pre tri sedmice, nešto manje od mesec dana, kada se na društvenim mrežama pohvalila novom fotografijom u društvu dugogodišnjeg izabranika Miloša Marjanovića na kojoj, ni manje ni više, u prvi plan stavlja prelepi prsten na svojoj desnoj ruci, za koji su mnogi odmah posumnjali da bi mogao biti verenički. Mi sada idemo korak dalje u pretpostavkama i gotovo smo sigurni da prsten ima upravo takvu simobliku, te da su u vezi koja traje više od osam godina konačno na pomolu tektonske promene, ali to potkrepljujemo još jačom informacijom od te, iako još uvek nezvaničnom.

Naime, Marijana je u drugom stanju pa će upravo sa svojim voljenim Milošem za otprilike pola godine postati majka, o čemu je već dugo maštala. Da je trudna, do sada se poverila samo najbližim prijateljima, ali još nije spremna da informaciju podeli i s novinarima. Premda smo bili uporni, nije želela da odgovori na naše pitanje, ali prema svemu o čemu njeni bliski ljudi ovih dana jedva izdržavaju da ne progovore na sav glas, već još uvek samo između sebe, navodi su tačni i ona čeka bebu. Prinova dolazi u odličnom trenutku, budući da su baš pre nepune tri sedmice, kada je fotografija s prstenom i nastala, proslavili osam godina veze i odlučili da je sada idealan trenutak da podignu odnos na viši nivo u svakom smislu. Da li će se par venčati pre ili nakon porođaja, još uvek nije izvesno, kao uostalom i bilo šta drugo kada je ova buduća porodica u pitanju, ali za sada uživaju u činjenici da će se ona ostvariti. Oboje su lepe vesti preneli samo najbližim ljudima iz porodice i najužeg prijateljskog kruga i nameravaju da tako ostane još neko vreme. Marijana je presrećna što je u Milošu pronašla muškarca kraj kojeg može da ostvari sve životne želje, pa i onu o majčinstvu i oboje su optimisti po pitanju toga kako će se snaći kao roditelji.

Još ekskluzivnih priča čitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 8. septembra.

Story

 

 

Komentari (1)

Loading