Celebrity News

GLUMICE, VODITELJKA, BIZNIS ŽENA: Spisak devojaka Vuka Kostića sve je duži, ali i jedna poznata PEVAČICA davno se u njega upisala (FOTO)

Devojka Vuka Kostića davno je bila i jedna pevačica.

GLUMICE, VODITELJKA, BIZNIS ŽENA: Spisak devojaka Vuka Kostića sve je duži, ali i jedna poznata PEVAČICA davno se u njega upisala (FOTO)

Kad jednog dana podvuče crtu, glumac Vuk Kostić (41) s pravom će moći da pita ko na istu može da mu stane kada su u pitanju zavodničke sposobnosti, naročito ako se na širokom spisku koji ih dokazuje već sada nalazi zavidan broj poznatih dama o kojima većina njegovih kolega - ne glumaca, već zavodnika - odavno mašta. Stoga, u prošlosti smo svedočili da je bio u romansama s glumicama poput Jelisavete Orašanin, danas Teodosić, takođe Bojane Stefanović koja je jednom izjavila da su se emocije rodile tokom vežbanja za ulogu ljubavnog para na studijama, ali znao je Vuk da svoju zavodničku praksu vežba i izvan takvih okolnosti pa je isto tako poznato da se oprobao i kao dečko Aleksandre Popović koja je žena iz sveta biznisa a zatim i kao izabranik poznate voditeljke Ane Mijalovski. Međutim, pored svih tih osvajanja, možda je najmanje zapaženo prošla informacija da je Kostić probao i vezu sa pevačicom, i to jednom od najboljih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Naime, nedavno je jedan od najlepših pop/rok vokala Ivana Peters (47) potpuno iznenadila javnost kada je otkrila da je s Vukom davno probala emotivnu vezu, iako ona nije naročito dugo potrajala.

- Udvarao mi se i sviđao Vuk Kostić. Bilo je obostrano. Davno smo bili malo zajedno. Odličan je glumac pre svega, jedino što ne volim što ide u lov. Pozdrav za njega. Sve dobro krijem, ovo je dovoljno što sam rekla. Davno je bilo, ne sećam se zašto smo raskinuli - šokirala je Ivana gledaoce tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Pročitajte: ŠOK FOTOGRAFIJA: Vuk Kostić potpuno promenio imidž

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Ova kratkotrajna veza razvila se pre mnogo godina, verovatno čak i pre nego što je Petersova bila u braku sa bivšim suprugom Aleksandrom s kojim je bila od 2005. do 2007. godine. Danas zajedno imaju ćerku Saru i ona ne krije da su u odličnim odnosima. Nije, međutim, poznato da li sa Vukom Kostićem neguje ikakvu vrstu kontakta.

Komentari (0)

Loading