Celebrity News

Luksuz dostojan kraljevske porodice: Zavirite u skupoceni dom Bogoljuba i Milanke Karić (FOTO/VIDEO)

Dom Bogoljuba Karića i njegove supruge Milanke luksuzna je vila u Beogradu, koju je pre više od 100 godina projektovao arhitekta Milutin Borisavljević. Velelepna vila smeštena na velikom imanju okružena je velikim vrtom, a na prilazu ka vili nalazi se fontana, koja celoj atmosferi daje neki svečaniji, dvorski utisak.

Luksuz dostojan kraljevske porodice: Zavirite u skupoceni dom Bogoljuba i Milanke Karić (FOTO/VIDEO)

Bogoljub Karić i njegova supruga odabrali su baš ovu kuću kako bi mogli da ugoste sve članove svoje mnogobrojne porodice, a utisak koji kuića među palmama ostavlja, na prvi pogled, ne odstupa od onoga što se može videti u njenoj unutrašnjosti.

Visoki plafoni salona, mermer i pozlata, sve to, domu Bogoljuba i Milanke Karić daje notu luksuza dostojnog kraljevske porodice.

Pročitajte: Evo šta je sin Bogoljuba Karića tražio od gostiju kao POKLON ZA SVADBU (foto/video)

Enterijer visokog stila, masivni komadi nameštaja i ornamenti na plafonima podsećaju na renesansne zamke, po ugledu na koje je, uređivana ova, preko sto godina stara vila.

Sama kuća ima nekoliko salona u kojima se članovi porodice okupljaju, kako bi zajedno proslavili brojne važne datume.

Trpezarija sa masivnim stolom mesto je gde se čitava porodica okuplja oko trpeze, a za jela je obično zadužena baka Milanka, koja sve sa ljubavlju sprema u moderno opremljenoj kuhinji.

Pročitajte: Ekskluzivne fotografije sa proslave rođendana i krštenja sina Dane Karić, ovakvu tortu do sada niste videli

Dom koji na prvi pogled može podsećati na luksuzan hotel, po spavaćem kapacitetu koji poseduje zapravo je kuća puna topline i mesto u kome se gotovo uvek čuje dečija graja u kojoj Bogoljub i Milanka posebno uživaju.

Komentari (0)

Loading