Celebrity News

Vesna Dedić po prvi put otvara vrata doma na Lionu, a tamo krije pravu mediteransku čaroliju (FOTO)

Dom Vesne Dedić toplo je utočište u koje se spisateljica i autorka emisije "Balkanskom ulicom" povlači kada traži inspiraciju za nove poslovne poduhvate. Mesto njene inspiracije, utočište i stecište najlepših uspomena, smešteno je na Lionu, ali do danas, širo javnosti bilo je potpuno nepristupačno.

Vesna Dedić po prvi put otvara vrata doma na Lionu, a tamo krije pravu mediteransku čaroliju (FOTO)

Vesna Dedić, vedra, nasmejana žena, koja se sa životom uvek susretala otvoreno i hrabro, odavno je valjda naučila da je parče intime onaj tajni sastojak sreće, neophodan svakoj uspešnoj ženi u javnom poslu.

Baš iz tog razloga na njenim društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima otvoreno govori o svemu, možete videti mnogo toga, ali retko dom u kome je potpuno prirodna i odvojena od svega onog "javnog".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Svoju oazu mira na Lionu, u kojoj živi kao podstanar, Vesna čuva samo za sebe, a izuzev jedne fotografije na kojoj se vidi prostrana garnitura koja krasi njen dnevni boravak, njen dom je do danas za javnost bio potpuno zatvoren.

Ipak, sada je odlučila da svojim pratiocima pokaže svoj omiljeni kutak u stanu, terasu na kojoj, sa pogledom na beogradsku vrevu, često pronalazi inspiraciju za svoje romane. 

Pročitajte: Ispovest Vesne Dedić: Pomirila sam se s propalim prijateljstvima i činjenicom da za 30 godina karijere nisam skupila ni za stan (VIDEO)

Instagram

 

Terasa od crvene cigle ukrašena je malom, slatkom garniturom u boho stilu, a pored cveća, Vesna sada na svojoj terasi gaji i drvo masline, čijim se prvim plodovima na "Instagramu" pohvalila, kako bi u svoj dom donela malo duha Mediterana.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading