Celebrity News

Mesec dana nakon porođaja izgleda savršeno: Svi bi hteli Nikolijinog trenera (FOTO)

Izgled Nikolije Jovanović, samo mesec dana nakon što je na svet donela drugu ćerkicu, ne prestaje da se komentatiše. Mlada mama uspela je ono što se mnogim ženama čini nemogućim, a sada je otkrila i u čemu je tajna.

Mesec dana nakon porođaja izgleda savršeno: Svi bi hteli Nikolijinog trenera (FOTO)

Mnoge žene posle porođaja dugo se bore sa upornim viškom kilograma. Ipak, Nikolija Jovanović nije jedna od njih. Kada se na društvenim mrežama oglasila prvi put nakon porođaja, izgled Nikolije Jovanović nije prestao da se komentariše.

I dok su jedni komentarisali kako je to previše rigorozno za jednu ženu, koja je tek donela život na svet, drugi su sa oduševljenjem podržali trud mlade mame, da se što pre vrati u top formu.

Pročitajte: Želećete da pogledate dvaput ovu fotografiju - Kako je Nikolija Jovanović dovela kilažu do savršenstva nakon porođaja

 

 

Za sve one koji su se pitali kako joj to polazi za rukom, odgovor je tu. Naime, osim što vodi računa o svojoj ishrani, Nikolija se već vratila posvećenim treninzima, a po svemu sudeći ima i ličnog trenera koji je oduševljen njenim uspehom.

Naime, njen suprug Relja Popović na društvenim mrežama objavio je fotografiju sa treninga, na kojoj se vidi kako Nikolija izgleda mesec dana nakon porođaja. Čini se da je već sada sve na svome mestu, ipak, Nikolija posvećeno radi na sebi, kako bi izgledal odlično kada se sa porodiljskog prvi put vrati na scenu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading