Celebrity News

Iz zatvora na crveni tepih: Evo kako je proteklo pojavljivanje Dragana Bjelogrlića na premijeri u Beogradu (FOTO)

Dragan Bjelogrlić na premijeri "Nečiste krvi" - mnogi su se danas zapitali da li će to biti moguć scenario. Kada je glumačka postavka filma "Nečista krv - Greh predaka" počela da pristiže u "Sava Centar" svi su nestrpljivo čekali da se Bjela pojavi među njima, ipak, projekcija filma je počela, a glavni glumac još nije stigao.

Iz zatvora na crveni tepih: Evo kako je proteklo pojavljivanje Dragana Bjelogrlića na premijeri u Beogradu (FOTO)

Odeveni u spektakularne toalete, glumci ostvarenja "Nečista krv - Greh predaka" prošetali su crvenim tepihom, a mnogo kolega došlo je i da podrži ovaj dugo očekivani projekat.

Na crvenom tepihu pojavile su se glavne glumice Katarina RadivojevićAnđela Jovanović, ali glavnog glumca Dragana Bjelogrlića, koji je danas pušten iz pritvora nakon što je saslušan povodom fizičkog napada na reditelja Gagu Antonijevića, ipak nije bilo.

ATA images

 

Publika je ispratila projekciju filma, oduševljeno aplaudirala glumcima, koji su se na sceni poklonili po završetku projekcije, a onda je voditeljka zatražila trenutak pažnje i najavila glavnog glumca.

- Glavni glumac koji večeras ipak može da vam se pokloni, Dragan Bjelogrlić - rekla je ona, na šta se Bjela pojavio na sceni.

Pročitajte: PRVE IZJAVE Dragana Bjelogrlića nakon izlaska iz zatvora - Gagi Antonijeviću ima da poruči samo JEDNO

Kolege su oduševljeno aplaudirale, a publika ga je dočekala ovacijama. Glumac, koji je već dva dana u žiži javnosti zbog skandala koji je izazvao, nije skidao osmeh sa lica, srećan što beogradsku premijeru filma ipak nije propustio.

Komentari (1)

Loading