Celebrity News

Snežana Dakić samo za "Story": Leto mi je počelo ljubavnim razočaranjem!

Snežana Dakić, poznata TV voditeljka i autorka spisku svojih zvanja uskoro će dodati i zanimanje lajfkouča za koje uveliko završava kurs, a u tom smislu, dobro joj je došlo vreme za samospoznaju koje je ugrabila tokom egzotičnog odmora na grčkom ostrvu Paros, odakle nosi divne uspomene

Snežana Dakić  samo za "Story": Leto mi je počelo ljubavnim razočaranjem!

Bajke su divne, ali velikoj većini večito nedosanjane jer nikako da shvate da samo oni sami mogu da ih napišu. A poznato TV lice Snežana Dakić (52) naučila je upravo to u moru različitih samospoznaja na kojima radi proteklih meseci i godina, pa je jednu sopstvenu, i to letnju, odlučila da kreira ove vrele morske sezone. Nedavno se otisnula na bajkovito grčko ostrvo Paros, odakle nam ekskluzivno prenosi utiske.

– Fleksibilno radno vreme u poslu s nekretninama pruža mi dosta vremena za putovanja, ali i za usavršavanje. Tako sam od početka godine do sada išla na čak tri „ritrita“ iz ličnog razvoja, koji mi puno znače u rešavanju svojih trauma i pogrešnih uverenja. Veliko je olakšanje kada osvestite ograničenja koja ste sebi nametnuli, a koja vam kvare sreću i život. Te spoznaje i radionice mnogo će mi pomoći i u novom poslu lajfkouča, kojim počinjem da se bavim. Upravo privodim kraju NLP koučing akademiju – otkriva nam Snežana kojoj je Paros bio inspirativan u svakom smislu, pa i u tom.

– Kikladska ostrva su sam vrh grčkog turizma, a Paros je baš ekskluzivan. Sudeći po klijenteli i cenama za najam i kupovinu nekretnina, još je ekskluzivniji od Mikonosa. Nema one gungule, nema brze hrane i rentakara na svakom ćošku, turisti tu mahom imaju svoje kuće ili dolaze jahtama. Paros je omiljeno letovalište Francuza – objašnjava Dakićeva koja je tamo bila u društvu dobrog prijatelja Dejana.

Pročitajte: Snežana Dakić o odnosu sa bivšim suprugom - Posle sedam godina, konačno se uključio u Laurino odrastanje

Privatna Arhiva

 

– Oduševile su me brojne peščane plaže i predivna ujednačena arhitektura. Mesto gde je bila naša kuća je Nacionalni park Santa Marina u oblasti Nausa. Rastinje je kultivisano, sve okućnice su savršene, kuće bez krovova, okrečene u belo, s plavim prozorima u tom prepoznatljivom stilu grčkih ostrva. Svakog jutra smo šetali po deset kilometara, hranili smo se dijetalno, mahom veganski i to mi je baš ulepšalo figuru. Iznajmili smo kvad da bismo mogli da cirkulišemo po ostrvu – priča nam Snežana, ali nas interesuje da li je pored prirodnih lepota ponela i utiske drugačije vrste, možda neka nova poznanstva. Da ne uvijamo, pitali smo Snežanu da li je bilo prilike i za romantične poduhvate koji na ovakvim letovanjima znaju da budu najslađa uspomena.

– Pošto je Dejan prelep, muškarci nisu znali u kom smo odnosu pa mi nisu prilazili, a moram i da kažem da njemu jesu (smeh). Nisam ljubitelj morskih kombinacija, jer ne verujem u te kratkoročne šeme, to ženu samo prazni, dok muškarce takvi odnosi pune. Mada, da se desio neki neodoljiv izazov, verovatno se ne bih branila (smeh), pošto sam baš pred put doživela jedno ljubavno razočaranje koje mi je uzdrmalo emotivni status – otkriva nam voditeljka.

Još zanimljivih priča pročitajte u novom broju magazina "Story", koji je u prodaji od 18. avgusta.

story

 

 

 

Komentari (0)

Loading