Celebrity News

Dva meseca, četiri destinacije: Pogledajte u kakvom luksuzu letuje ćerka Zdravka Čolića (FOTO)

Letovanje ćerke Zdravka Čolića traje već gotovo dva meseca, a za to vreme ona je boravila u Turskoj, na Pefkohoriju, Mikonosu, dok trenutno uživa na prelepom Jadranu. Ekskluzivne destinacije, luksuzni hoteli, savršeni outfiti, sve to čini odmor iz snova, u kome trenutno uživa Una Čolić.

Dva meseca, četiri destinacije: Pogledajte u kakvom luksuzu letuje ćerka Zdravka Čolića (FOTO)

Ćerku Zdravka Čolića na društvenoj mreži "Instagram" svakodnevno prati čak 32 hiljade ljudi. Njen životni stil mnogima je inspiracija, a njena lepota predmet je svakodnevnih komentara upućenih Uni.

Na pomenutoj društvenoj mreži Una često kači svoje outfite, slike iz provoda, ali i sa luksuznih putovanja, u kojima neretko uživa u pratnji svojih drugarica, ili članova porodice. Ovog leta ipak, čini se da Una najmanje vremena provodi u Beogradu.

Pročitajte: Najbolji tata na svetu - Ćerka Zdravka Čolića otvorila porodični album i objavila nikada viđene fotografije

Već nešto više od dva meseca na njenim društvenim mrežama možemo videti fotografije sa plaže, a letovanjećerke Zdravka Čolića, ne samo da se odužilo, već je preraslo u odmor o kakvom mnogi maštaju. Una naime nije dva meseca provela na jednom mestu, već je za to vreme bila u Turskoj, Grčkoj, a sada uživa u Hrvatskoj.

Luksuzni hoteli, prelepe plaže, restorani sa divnim pogledom i outfiti od kojih zastaje dah - sve to obeležilo je dvomesečno letovanje starije ćerke Zdravka Čolića, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Komentari (0)

Loading