Celebrity News

KONAČNO OTKRILA: Evo kako se u moru udvarača Ceca odlučila baš za Bogdana!

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović privukli su ogromnu pažnju, kada su držeći se za ruke zajedno napustili "Top Hill". Pevačica je svojim nastupom zapalila crnogorsku publiku, a javnost oduševila, odgovorima na pitanje o vezi sa Bogdanom Srejovićem, o kojoj jako retko govori.

KONAČNO OTKRILA: Evo kako se u moru udvarača Ceca odlučila baš za Bogdana!

Kako je publika navikla, pravi spektal i sjajan event na Top Hillu, upotpunila je jedna od najvećih zvezda, Ceca Ražnatović. Emocija koju ova zvezda nosi sa sobom u svakoj otpevanoj pesmi je jedinstvena i dokazala je da je veliki mag u prenošenju ljubavi koju oseća prema svojim vernim fanovima. Gosti su uživali u svakoj njenoj pesmi, te su pevali do zore sa njom na čuvenom Top Hillu.

Martin Krivokapić

 

Pred publikom se pojavila u elegantnoj kombinaciji sa belim pantalonama i šljokičavom bluzom. Na binu je izašla uz vrisku mase, koja je jedva čekala da počne njen nastup. Ređali su se hitovi jedan za drugim, a u publici je pratio nastup i njen dečko Bogdan Srejović sa kojim je napustila najveću dvoranu na otvorenom.

Pročitajte: I "SRPSKA MAJKA" IMA MAJKU - Evo ko je i kako izgleda žena koja je rodila Cecu Ražnatović, mislite li da liče?

Martin Krivokapić

 

U četiri sata ujutru Ceca je bez problema odgovara na pitanje novinara.

- U skladu sa zatvaranjem sezone koncert je bio savršen. Krcat “Top Hill”, gde ćete lepše - rekla je Ceca. Više od pola godine je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem, ali o ljubavnom životu ne voli često da govori, a sada je objasnila po kom principu bira ljude sa kojima će provoditi vreme.

Martin Krivokapić

 

- Ne verujem u ono suprotnosti se privlače, ne, isti se privlače. Dokazano je hiljadu puta kada je reč o prijateljima i partnerstvima. Prosto morate da imate osobu sa kojom se razumete i ima ista interesovanja kao vi, onda nemate razloga za prepirke, već uživate u tom odnosu - ispričala je folk diva.

Komentari (1)

Loading
Mille

22:14 16.08.2021

Tako je , kad sretnes nekoga slicnog sebi to je to ....isti pogledi na svet , ista razmisljanja ... To ce onda da traje ...