Celebrity News

Odrastao je u teškom siromaštvu, ali je sve nadoknadio! Pogledajte kakvu kuću je Duško Tošić izgradio za porodicu u rodnom selu (FOTO)

Kuća Duška Tošića u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, iz trošne kuće, pretvorila se u porodičnu vilu, a za sve to zaslužan je posvećen rad supruga Jelene Karleuše.

Odrastao je u teškom siromaštvu, ali je sve nadoknadio! Pogledajte kakvu kuću je Duško Tošić izgradio za porodicu u rodnom selu (FOTO)

Duško Tošić danas ima sve što poželi, luksuznu vilu na Dedinju, skupoceni automobil, letuje u najboljim hotelima, pa ipak, prave vrednosti kojima su ga još kao dečaka roditelji učili, nije zaboravio, već se potrudio da ih sa suprugom Jelenom prenese na Atinu i Niku.

Rođen u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, u porodici, koja je izuzev ljubavi imala malo toga, Duško Tošić odrastao je u teškim uslovima.

Instagram

 

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu. Ja i moja supruga smo stari, živimo ovde jer nam je lepo. Priroda je oko nas, svež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voleli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovde lepo igraju - govorio je svojevremeno Duškov otac o odrastanju sina, koji je u internatu savladao sport od koga danas zarađuje milione.

Trošna kuća Duška Tošića, bila je dom ispunjen toplinom, ali su uslovi za život u njoj bili teški. Iz zahvalnosti Miloradu i Nikoleti, koji su ga podržali i pomogli mu da ostavri svoj san, Duško je kuću u kojoj je odrastao renovirao, i pretvorio u pravi porodični dom, ispunjen toplinom. Ipak, zbog poslovnih obaveza koje on i Jelena imaju, danas u toj kući, većinu vremena sama provodi majka Duška Tošića, Nikoleta.

Pročitajte: KONAČNO ISTINA! Evo šta Duškova majka Nikoleta zaista misli o svojoj snaji Jeleni Karleuši

foto RAS/Milorad Milankovic

 

 

 

Komentari (0)

Loading