Celebrity News

Milena Vasić konačno dala signal o svom RAZVODU (FOTO)

Milena Vasić razvod, odnosno glasine o njemu, nikada nije preterano komentarisala. Odnos sa suprugom Jugom Radivojevićem, odavno je distancirala od javnog mnjenja, kada je prestala da objavljuje zajedničke fotografije na svom "Instagramu", međutim, baš tim postupkom pokrenula je glasine o tome šta se zapravo dešava između njihova četiri zida. Sada je odlučila da i na to pitanje da odgovor.

Milena Vasić konačno dala signal o svom RAZVODU (FOTO)

Glumica Milena Vasić posvećena je majka, a svoju karijeru uspešno gradi, kako na malim ekranima, tako i na daskama koje život znače. O svom privatnom životu ipak, glumica retko govori, a njen izbor da se ne oglašava, nakon što su u javnosti krenula nagađanja o njenom braku, mnoge je zbunio.

I dok je Milena odabrala da živi svoj život i svoj odnos sa suprugom gradi daleko od očiju javnosti,Jug je ipak odlučio da se oglasi po pitanju brojnih nagađanja o njihovom braku.

Pročitajte: Potpuno drugačija - Milena Vasić se odvažila na promenu o kojoj će se pričati! (FOTO)

Ata Images

 

- Brak je jedna specifična institucija za koju je potrebno puno razumevanja i strpljenja. Pogotovo u ovim vremenima i organizaciji, što je nama svima jako teško jer smo okupirani poslovima i terminima, pa je teško sve to uklopiti. Ali, naša ljubav traje petnaest godina i jaka je. Ja nemam ništa protiv priča. Priča se godinama na razne teme o svima nama, to je sastavni deo ovog našeg miljea i onoga što jeste javni život - rekao je Jug za "Blic" i time barem malo stišao glasine.

Ipak, Milena Vasić razvod, odnosno glasine o njemu odlučila je da okonča na sebi svojstven način. Fotografijom sa letovanja, koje provodi sa porodicom.

Na fotografiji koju je objavila, nalazi se njen suprug, spreman da se upusti u novu vodenu avanturu, u koju se upustio u pratnji svoje supruge, sa kojom još uvek uživa u srećnom braku.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading