Celebrity News

Mama dve devojčice, a izgleda kao tinejdžerka! Nove fotografije Aleksandre Troicki oduzimaju dah

Žena Viktora Troickog, manekenka Aleksandra Troicki, fotografijama sa letovanja ruši "Instagram". Domaća javnost dugo nije imala prilike da vidi Aleksandru, koja se nakon rođenja ćerkice Darije na neko vreme povukla sa društvenih mreža. Ipak, vratila se sa stilom, a njen izgled očarava prisutne na Crnogorskom primorju, gde trenutno letuje sa ćerkama Irinom i Darijom i suprugom Viktorem.

Mama dve devojčice, a izgleda kao tinejdžerka! Nove fotografije Aleksandre Troicki oduzimaju dah

Još kada se pre gotovo pet godina udala za Viktora Troickog, domaća javnost bila je očarana Aleksandrinom lepotom. Atraktivna manekenka mamila je uzdahe i tokom obe trudnoće, a sada, godinu dana od rođenja ćerkice Darije, ona ponovo izgleda besprekorno.

Trendi stajlinzima, preplanulim tenom i savršenom linijom, žena Viktora Troickog mami uzdahe na Crnogorskom primorju, gde sada letuje sa porodicom, a društvo im prave Tipsarevići.

Aleksandra i Biljana veoma su aktivne mame, koje mnogo pažnje posvećuju deci, pa ipak, ne propuštaju priliku da posvećeno rade na svom izgledu, čak i kada su na odmoru:

- Aleksandra i Biljana znaju i da rano ujutro trče pored mora, ali i da posete teretanu koja je u kompleksu - rekao je izvor za "Blic".

Pročitajte: Svi uzdišu za Aleksandrom Troicki, a evo kako izgleda lepotica koju je pre nje ljubio Viktor ( FOTO)

Aleksandrine fotografije privukle su ogromnu pažnju na "Instagramu", a njen izgled izmamio je brojne komplimente pratilaca. Ipak, posebno im se svidela fotografija sa suprugom Viktorem, uz koju je napisala:

- Retka zajednička.

 

Komentari (0)

Loading