Celebrity News

Geni su čudo: Fotografija iz detinjstva Nataše Bekvalac - dokaz da je Hana njena kopija

Ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, Hana, izrasla je u pravu lepoticu. Četrnaestogodišnja devojčica prava je kopija svoje majke, o čemu posebno svedoče do sada neviđene Natašine fotografije iz detinjstva.

Geni su čudo: Fotografija iz detinjstva Nataše Bekvalac - dokaz da je Hana njena kopija

Kada je Nataša Bekvalac na svom "Instagram" storiju objavila fotografiju sa početka karijere, kada je bila u tinejdžerskom periodu, kroz koji sad prolazi njena starija ćerka Hana, mnogi su primetili da je četrnaestogodišnja devojčica doslovno kopija svoje majke.

Instagram

 

Mila i uvek nasmejana Hana već nosi titulu prave lepotice, a sada je potpuno jasno da je lepotu nasledila od svoje majke. Pune usne, krupne oči i blage crte lica, krase Hanu, baš kao i Natašu, a boja kose je jedino po čemu se lepotice razlikuju. Ipak, iako izgledom dosta liče, Nataša je jednom prilikom istakla, da se karakterno prilično razlikuju, ali da je Hana od nje, kao i od oca pokupila najbolje osobine.

Pročitajte: Natašina i Dačina ćerka ima izgleda da zaseni majku, sa samo 14 godina već je atraktivna lepotica (foto)

Instagram

 

- Primećujem moje najlepše i Danilove najlepše osobine. Kao da je dobra vila došla i rekla "e, ovo dete će da pokupi najlepše". Kod Danila odgovornost i disciplina, koju ja nisam imala, a ona je baš takva. A, kod mene sve što je povezano sa emocijama, empatijom za druge ljude. Ne kažem da on to nema, ali kod mene su mnogo izraženije. (smeh) - rekla je Nataša tada za "Telegraf JETSET".

Komentari (0)

Loading