Celebrity News

OPASNICA: Emina Jahović PONOVO u vezi sa milijarderom! Ovo su detalji! (FOTO)

Emina Jahović i Sadetin Saran navodno su obnovili svoju vezu, koju su prvobitno okončali pre dve godine.

OPASNICA: Emina Jahović PONOVO u vezi sa milijarderom! Ovo su detalji! (FOTO)

Poput bombe odjeknula je vest da je popularna pevačica Emina Jahović ponovo obnovila staru ljubav, te je upolovila u vezu sa bivšim partnerom Sadetinom Saranom

Biznismen i pevačica bili su u vezi pre dve godine, ali su, kako mediji saznaju, opet u ljubavi, koja se po svemu sudeći nikada nije ni ugasila. Najpre, kao mediji navode, Emina i milijarder su razgovorali preko telefona, da bi se dogovorili oko susreta u turskoj prestonici i razgovarali o svom odnosu, ali o problemima koje Emina ima sa bivšim suprugom Mustafon Sandalom.

Pročitajte: Konačno da čujemo i njega! Mustafa progovorio o tužbi koju je protiv njega podnela Emina Jahović! Iznenadićete se!

 

 

- Emina i Sadetin su se prvo čuli telefonom, pa su zakazali sastanak. Videli su se u restoranu u Istanbulu koji su često posećivali još dok su se zabavljali, pa mu je Emina ispričala kroz kakve probleme prolazi zbog Mustafinog nemara prema deci. Ispričala mu je da on duže vreme ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, što majku njegove dece pogađa jer to smatra zapostavljanjem. Često pitaju što tata ne dolazi, pa im Emina objašnjava da ima previše obaveza iako su se svađali kada su se poslednji put videli. Sa Sadetinom je razgovarala dva sata, večerali su, a kako je restoran počeo da se puni, on je platio račun, pa su se odvezli njegovim automobilom - rekao je neimenovani izvor za "Srpski telegraf"

Emina Jahović i Sadetin Saran ne žele da se za njihovu obnovljenu romansu sazna, te se maltene kriju od ljudi, koji bi mogli da ih razotriju medijima. Takođe, nisu se oglašavali nakon što se ipak saznalo da se ponovo viđaju.

Pročitajte: EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! Emina i Hurem u ludom provodu u Istanbulu!

 

 

-  Sadetin je viđen prošle nedelje kod Emine u kraju, ali se zadržao desetak minuta jer su ga komšije primetile. Brzo je izašao da neko od novinara ne bi dobio dojavu i došao, pa se dobro kriju i čuju se uglavnom preko telefona. Ona se nigde ne oglašava niti priča na ovu temu jer sada svako gostovanje u medijima koristi da bi pričala o Mustafi i tome da ga je briga za sinove - dodao je izvor za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading