Celebrity News

Prvi brak zgodnog političara je propao prilično brzo: Ovo je bivša žena Aleksandra Šapića i prati je tragična priča (FOTO)

Bivša supruga Aleksandra Šapića ostala je udovica pre nego što je upoznala političara, a njenog sina svi znate.

Prvi brak zgodnog političara je propao prilično brzo: Ovo je bivša žena Aleksandra Šapića i prati je tragična priča (FOTO)

Aleksandar Šapić o svom privatnom životu ne otkriva puno javnosti, a osim što je poznato da je u skladnom braku sa suprugom Milicom Rajačić, sa kojom ima dva sina Fedora i Maksima, javnost pamti i njegovu prvu suprugu, Ivanu Šljukić.

Bivša supruga Aleksandra Šapića, Ivana, ostala je udovica, nakon što je 2002. godine ubijen njen supružnik, kontroverzni biznismen Sredoje Šljukić Šljuka, sa kojim je dobila sina i ćerku. Andrija Šljukić, sin Sredoja i Ivane, bio je uspešni veslač i takmičio se na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru 2016. godine.

Pročitajte: ZBOG LJUBAVI NAPUSTILA POSAO - Ovo je Šapićeva DESET GODINA MLAĐA supruga

Instagram screenshot

 

Aleksandar i Ivana uplovili su u brak 2005. godine, da bi se rastali samo nekoliko godina kasnije, 2009., a tada se spekulisalo u medijima da Ivana nije želela da ima još dece. Takođe, pisalo se da je Šapić gledao njenu decu kao svoju, iako im nije bio biološki otac.

Kada je vaterpolista zvanično okončao sportsku karijeru 2009. godine, takođe je predao papire za razvod braka, ali je sa Ivanom ostao u korektnim odnosima. 

Samo nekoliko godina kasnije, tačnije 2015. godine,  Aleksandar Šapić upoznao je Milicu Rajačić, sa kojom se ostvario kao otac i sa kojom danas uživa u ljubavnoj idili.

 

Komentari (0)

Loading