Celebrity News

Monah iz manastira Podmaine otkrio pravu istinu o Milanu Stankoviću i njegovoj kontroverznoj poseti

Zamonašio se Milan Stanković bruje domaći mediji, a Monah iz manastira Podmaine otkriva istinu o pevačevoj poseti manastiru.

Monah iz manastira Podmaine otkrio pravu istinu o Milanu Stankoviću i njegovoj kontroverznoj poseti

Milan Stanković koji je nakon iznenadne medijske izolacije odlučio i da duševni mir pronađe u veri, posetio je nedavno manastir Podmaine u Budvi. Kako se u poseti manastiru zadržao duže nego što je to, po mišljenju medija uobičajeno, novinski napisi ovih dana iznenadili su javnost, a svi su tvrdili isto - Zamonašio se Milan Stanković.

Kako se ovim povodom pevač nije oglašavao, mediji su se potrudili da nađu način i ipak saznaju istinu. Za "Kurir" se oglasio monah iz manastira Podmaine i otkrio istinu o pevačevoj poseti manastiru, koja je izazvala toliku medijsku pažnju.

Pročitajte: Okrenuo se pravoslavlju i obilaženju MANASTIRA - Šta se dogodilo sa Milanom Stankovićem? Pevač se povukao iz jednog važnog razloga

- Brat Milan nije nikakav iskušenik u našoj svetoj porodici. On je, koliko znam, bio samo naš gost nekoliko dana, kao i mnogi drugi vernici, koji dolaze da se pomole Bogu u našoj svetinji i da nama monasima pomognu u brojnim manastirskim poslušanjima, tj. svakodnevnim obavezama - rekao je za pomenuti list monah koji je želeo da ostane anoniman i dodao:

- Koliko me sećanje služi, mladić je došao sa još jednim bratom u Hristu koji nam pomaže već neko vreme. To je bilo oko praznika Duhova. Ni ja, ni ostala braća nismo znali ko je brat, pošto nas ovozemaljske stvari ne interesuju. Za nas su svi isti i svako ko želi da pomogne, dobrodošao je - iskren je bio on.

Milan Stanković sa druge strane u poslednje vreme posećuje manastire u zemlji i izvan nje i nije retkost da se u poseti nekoj svetinji zadrži i po nekoliko dana, ipak, svog svetovnog života i muzičke karijere, čini se, još uvek nije spreman da se odrekne.

Komentari (0)

Loading