Celebrity News

PRVA FOTOGRAFIJA BEBE: Nada Macanković za svoj rođendan predstavila drugog sina!

Sin Nade Macanković na svet je stigao pre manje od mesec dana i definitivno uveličao sreću porodice Janjć. Sada je Nada okružena čak trojicom muškaraca, koji su centar njenog sveta, a povodom svog rođendana oglasila se prelepom fotografijom, koja govori o njenoj neizmernoj sreći.

PRVA FOTOGRAFIJA BEBE: Nada Macanković za svoj rođendan predstavila drugog sina!

Glumica Nada Macanković postala je mama po drugi put i na svet je donela zdravog dečaka, koji će uskoro napuniti prvih mesec dana. Njen suprug Bojan i stariji sin Milutin oduševljeni su najmlađim članom porodice, a posebnu pažnju poklanjaju jedinoj dami u domu Janić.

Nada, koja danas slavi trideset deveti rođendan tim povodom oglasila se i podelila dirljivu fotografiju, kojom je javnosti predstavila svoj najveći rođendanski poklon.

Pročitajte: Nada Macanković podelila prelepu porodičnu fotografiju, šou ukrao suprug Bojan Janić

- Moj poklončić za 39. rođendan - stoji u opisu prelepe fotografije. Sin Nade Macanković, preslatka beba, bezbrižno se smeška u zagrljaju svoje majke.

Podsetimo, vest da će po drugi put postati mama, saznala je istoga dana kada i vest da je pozitivna na korona virus. Ipak, po mamu i bebu sve se dobro završilo, a srećna porodica sada uživa u svakom trenutku sa preslatkim, novim članom, čije ime ponosna mama još nije otkrila javnosti.

Komentari (0)

Loading