Celebrity News

Prelepa buduća mama! Fotografije sve govore: Pogledajte trudnički stomak Katarine Grujić

Trudna Katarina Grujić - preneli su pre nešto više od mesec dana svi domaći mediji, a onda je lepa pevačica svojim zagonetnim izjavama rešila da javnost potpuno zbuni. Vest o trudnoći nikada nije demantovala, ali ni potvrdila, ipak, poslednje fotografije pokazuju da se istina više ne može sakriti.

Prelepa buduća mama! Fotografije sve govore: Pogledajte trudnički stomak Katarine Grujić

Samo nekoliko dana od kada je svom izabraniku Marku Gobeljiću izgovorila "Da" u medijima se pojavila informacija o trudnoći Katarine Grujić, o kojoj se ona ni danas nije oglasila. 

Čak su i fotografije koje su fanovi u proteklih par meseci mogli da vide na "Instagramu" zbunjujuće. Dok na njenom profilu nema ni traga od trudničkog stomaka, fotografije sa nastupa, kao i snimci, govore potpuno suprotno.

Poslednje fotografije koje su napravili njeni fanovi ipak govore da trudnoća polako odmiče i da će Kaći uskoro biti sve teže da od javnosti sakrije istinu. Trudna Katarina Grujić ponosno nosi trudnički stomačić, a sa lica ne skida osmeh.

Pročitajte: Katarina Grujić otkrila lepe vesti, ni sama ne može da veruje da je to istina

Instagram

 

- Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora - rekao je nedavno izvor za "Alo" istakavši da su porodice Gobeljić i Grujić oduševljene činjenicom da će Kaća i Marko

Komentari (0)

Loading