Celebrity News

Kruna osam godina duge ljubavi! Bojana Ordinačev otkrila pol bebe (FOTO)

Bojana Ordinačev otkrila pol bebe i svoje oduševljenje podelila je sa pratiocima, nakon čega su usledile brojne čestitke...

Kruna osam godina duge ljubavi! Bojana Ordinačev otkrila pol bebe (FOTO)

Vest da je Bojana Ordinačev trudna oduševila je domaću javnost. Glumica koja svoj emotivni život već dugo krije od javnosti ipak je podelila fotografiju trudničkog stomaka i svima jasno stavila do znanja da se sprema za najveću životnu ulogu.

Iako o svom emotivnom izabraniku ne govori javno, detalje svoje trudnoće ipak je odlučila da podeli sa pratiocima na "Instagramu", koji joj iz dana u dan pružaju sve više podrške i ljubavi.

Instagram printscreen

 

Naime, lepa glumica Bojana Ordinačev otkrila je pol bebe a svoje oduševljenje podelila je u emotivnom videu na društvenoj mreži "Instagram".

- Lep način da saznate kog je pola vaša beba, još lepši da je zdrava - napisala je ona, a kada su iz kutije izleteli plavi baloni, njenim lice proširio se neverovatan osmeh!

Pročitajte: Glumica Bojana Ordinačev - Moj partner sada je moja porodica

Instagram printscreen

 

Sin koji će uskoro krunisati ljubav dugu osam godina, budućim roditeljima najveća je radost, a iako o ocu svog deteta ne iznosi detalje, jednom prilikom ovako je govorila glumica:

‒ Sasvim sam normalna devojka, imam normalnog dečka, i mislim da smo kao svaki drugi par. Ništa ja tu ne bih menjala. Sigurno sam i na tom polju napredovala u odnosu na početak. Sa dečkom, pored partnerskog odnosa, negujem i drugarski. Jedno drugom smo zaista porodica.

Komentari (0)

Loading