Celebrity News

Zavirite u GRANDIOZAN dom Sare Džesike Parker vredan 15 miliona dolara!

Dom Sare Džesike Parker u Njujorku ostavlja i najstrože kritičare bez daha.

Zavirite u GRANDIOZAN dom Sare Džesike Parker vredan 15 miliona dolara!

Planetarno popularna glumica Sara Džesika Parker i njen suprug Metju Brodrik poseduju nekoliko veličanstvenih nekretnina u Americi, a jedna od najupečatljivijih je upravo ona na Menhetnu, koju su više puta oglašavali za prodaju. 

Početkom ove godine, kako su preneli strani mediji, njihov gradski dom prodat je u vrednosti od 15 miliona dolara, što je bilo sasvim dovoljno glumici da ga se odrekne, sudeći po tome da ga je par platio "svega" 3 miliona dolara davne 2000. godine.

U dom Sare Džesike Parker uloženo je puno truda i ljubavi, shodno tome bio je potpuno renoviran u odnosu na prvobitno stanje u kakvom su ga kupili. Govorkalo se da su renovacije pokrenute sa ciljem da zarade novac naknadnom prodajom kuće. Na kraju to su i uspeli, ali su bili izuzetno nostalgični jer je njihov dom bio obojen uspomenama na prve dečije korake kao i na romantične večeri pored kamina.

Pročitajte još: Sara Džesika Parker izbacila novu kolekciju cipela, žene poludele za ovim modelom (foto)

 

 

Enterijer ovog, sada već bivšeg, doma slavnog para, bio je uređen do najsitnijih detalja, sa savršenom stilskom kompozicijom i bojama koje su dominirale, a pored maestralno urađenih drvenih parketa, pažnju privlači i stepenište sa mermernim rukohvatom.

Ispunjen detaljima koje oslikavaju njen životni stil, dom Sare Džesike Parker bio je prava mala oaza mira i ušuškanosti, daleko od užurbanog i bučnog sveta.

Inače, par sve više vremena provodi daleko od gradskog meteža, u Hamptonsu, gde imaju letnjikovac.

Komentari (0)

Loading