Celebrity News

Iznenadićete se! Aleksandra Jeftanović bez zadrške otkrila kako je raditi sa Željkom i Jovanom Joksimović

Voditeljka Aleksandra Jeftanović sarađuje sa Željkom i Jovanom Joksimović, a nedavno je otkrila kako izgleda njihova saradnja.

Iznenadićete se! Aleksandra Jeftanović bez zadrške otkrila kako je raditi sa Željkom i Jovanom Joksimović

Aleksandra Jeftanović dugi niz godina radila je na televiziji "Pink" i vodila rijalti format, a potom se povuka sa ružičaste televizije i otkrila razloge koji su doveli do takve promene.

- To je otišlo na neku stranu gde ja to više nisam mogla da pratim i prosto smo se samo razišli, na jednoj raskrsnici, prijateljski. Pružili ruku i to je to - rekla je voditeljka za "Alo".

Pročitajte: Retka zajednička fotografija - Muž Aleksandre Jeftanović je pravi frajer

 

 

Ona sada radi na televiziji "K1", koja je u vlasništvu pevača Željka Joksimovića. Željkova supruga i voditeljka Jovana, takođe radi na ovoj televiziji i vodi jutarnji program, te Aleksandra imaju priliku da se sretnu.

Voditeljka Aleksandra Jeftanović sarađuje sa Željkom i Jovanom Joksimović gotovo svakodnevno, te je nedavno otkrila kako funkcioniše njihov odnos.

Pročitajte: Besprekoran stil odlikuje Aleksandru Jeftanović, evo kako je spojila nespojivo (foto)

 

 

- Mi se baš dosta dugo znamo, i dugo smo i sarađivali. Ono što je super jeste da smo se uvek poštovali, i sa Jovanom i sa Željkom. Lako je kad je dobro, za sad je baš dobro - istakla je Aleksandra za pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading