Celebrity News

Tragična priča: Ana Kokić ocu s kojim godinama nije razgovarala oprostila sve kad joj je je javljeno da je na samrti

Otac Ane Kokić, Stevan Kokić, neposredno pred smrt pomirio se sa ćerkom.

Tragična priča: Ana Kokić ocu s kojim godinama nije razgovarala oprostila sve kad joj je je javljeno da je na samrti

Pevačica Ana Kokić imala je tužnu životnu priču i oca sa kojim nije govorila preko dve decenije. Kako su mediji pisali, njen otac Stevan Kokić razveo se od Anine majke i napustio porodicu zbog alkohola i kocke. Iako su bili u lošim odnosima, Stevan je svojevremeno za medije istakao da bi sve dao da se pomiri sa ćerkom.

Otac Ane Kokić je patio zbog odnosa sa pevačicom, a ubrzo se i razboleo, pišu mediji. Bolest je uzela maha i on je preminuo, ali mu se ostvarila želja neposredno pred smrt da izgladi odnose sa Anom i njenom sestrom Majom.

Pročitajte: Ana Kokić prema Rađenu nije ravnodušna?

mirko tabašević

 

- Ana i Maja su posetile bolesnog oca. Izgladili su odnose i rešili sve što ih je tištalo sve ove godine. Mislim da je Stevan mirno otišao na onaj svet, jer je njemu ceo život bilo bitno samo da reši odnose sa njima dvema. Znate, on je i na pijaci i prijateljima, ma gde god da se pojavio, govorio koliko ga boli njihov odnos i to što ne može da dopre do ćerki i ako je pokušavao godinama. Na kraju se sve ipak rešilo. Nažalost, on nije dugo poživeo posle toga, žao mi je što nije mogao duže da uživa u njihovom pomirenju - rekao je anonimni izvor za "Kurir" .

Pevačica je vrlo retko govorila na tu, za nju, bolnu temu, a svojevremeno je istakla da se nakon razvoda svojih roditelja sa ocem viđala na svoju inicijativu i da je od toga odustala.

Pročitajte: Kraljica transformacije - Ana Kokić ponovo neprepoznatljiva (FOTO)

mirko tabašević

 

- Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999. godine, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže - rekla je Ana pre nekoliko godina za pomenuti medij.

 

Komentari (0)

Loading