Celebrity News

Danas je u skladnom braku sa Bojanom Barović, a ko je devojka koja je slomila srce Nikoli Rokviću (FOTO)

Bivša devojka Nikole Rokvića nestala je iz javnosti onog momenta kada je sa folk pevačem prekinula vezu, a bez obzira na nezgodan završetak romanse bivši emotivni partneri ostali su u prijateljskim odnosima.

Danas je u skladnom braku sa Bojanom Barović, a ko je devojka koja je slomila srce Nikoli Rokviću (FOTO)

Sa bankarskom službenicom Unom Ćuk Rokvić je proveo dve turbulentne godine. Stalno se sa njom rastajao i spajao, što je rezultiralo da na tu vezu stavi tačku. Bivši partneri složili su se da su emocije izbledele, a Nikola je svojevremeno istakao da prekid nije posledica prevare, kako se tih dana pisalo u medijima. Fotografije bivše ljubavi dugo je čuvao na svom Facebook profilu, a nije poželeo da ih izbriše čak ni kada je uplovio u vezu sa sadašnjom izabranicom, manekenkom Bojanom Barović.

- Sa svakom svojom bivšom devojkom ostao sam u dobrim odnosima i nikada mi nije bilo jasno zašto neki ljudi od raskida prave tešku filozofiju. Nismo neprijatelji, a i bili smo dugo zajedno. Oduvek sam bio veran, ne znam odakle potiču priče o mom neverstvu. Da se šaljivo izrazim: nisam ja Lesi koji se vraća kući, već sam uvek tu za svoju izabranicu - kazao je pevač, koji je nakon razlaza od Une odabrao samoću, a bolno srce lečio je muzikom.

Pročitajte: Nikola Rokvić - Šarmer na sceni i van nje

Privatna Arhiva

 

 

Komentari (1)

Loading