Celebrity News

ON JE CECI ZADAVAO GLAVOBOLJE: Sin Željka Ražnatovića Arkana živi daleko van Srbije, a evo čime se danas bavi

Sin Željka Ražnatovića, Vojin Ražnatović živi "američki san" , a Ceci je pravio probleme svojim objavama na društvenim mrežama.

ON JE CECI ZADAVAO GLAVOBOLJE: Sin Željka Ražnatovića Arkana živi daleko van Srbije, a evo čime se danas bavi

Vojin Ražnatović, sin pokojnog Željka Ražnatovića, u prošlosti je skrenuo pažnju javnosti na sebe objavama na društvenim mrežama u kojima je napadao Svetlanu Cecu Ražnatović.

Sin Željka Ražnatovića iz braka sa Natalijom Martinović, ima brata blizanca Nikolu, sestre Sofiju i MIlenu, a sa Veljkom i Anastasijom, kako je ranije pisao, nije ni u kakvim odnosima.

Pročitajte: Mali Željko sve više liči na dedu! Pogledajte novu fotografiju Cecinog unuka koji uživa na Kipru! (FOTO)

Vojin Živi u Kaliforniji, a na njegovom "Instagramu" često se mogu videti fotografije atraktivnih destinacija koje obilazi putujući po Americi, kao i objave o raznim društveno-političkim temama.  Takođe, on je završio Univerzitet "Lojola Merimont" u Los Anđelesu, gde je studirao istoriju i političke nauke. Kako su mediji pisali radio je po klubovima u Las Vegasu, a svojevremeno se pohvalio da radi u kompaniji "Tesla".

On dugi niz godina nije dolazio u Srbiju, a po svemu sudeći, u Americi se pronašao. 

Pročitajte: Ceca i Željko Ražnatović proslavljali bi 23 godine braka - Takva ljubav se više nikada u mom slučaju neće roditi, bio mi je sve na ovoj planeti

Kako je "Blic" pisao pre nekoliko godina, Svetlana Ceca Ražnatović je odlučila da tuži Vojina, sina Željka Ražnatovića, zbog navodnih uvreda, pretnji i provokacija koje je plasirao u javnost putem društvenih mreža. Poznato je da ju je provocirao, davši joj epitet "srpska maćeha"

Inače, Vojih je jedan od Arkanovih devetoro dece, koje je dobio sa pet žena.

Komentari (0)

Loading