Celebrity News

Zahvaljujući NJOJ, Bogdan Bogdanović u Americi ne živi sam: Upoznajte sestru poznatog košarkaša (FOTO)

Sestra Bogdana Bogdanovića najveća je podrška našem uspešnom košarkašu.

Zahvaljujući NJOJ, Bogdan Bogdanović u Americi ne živi sam: Upoznajte sestru poznatog košarkaša (FOTO)

Sve čestitke za roditelje NBA košarkaša Bogdana Bogdanovića (28), znaju oni zašto. Odnosno, širok je spektar razloga iz kog bi mogli da pogađaju. Onaj koji prvo pada na pamet svima je baš zato već i poznat - talentovani Bogdan niže sportske uspehe u klubu "Atlanta Hoks", gotovo uvek igra za reprezentaciju Srbije i iznova čini svoj narod ponosnim. Međutim, ima tu i drugih stvari. Poznato je da je Bogdan izvan košarkaškog parketa jednako dobar primer omladini kao i dok je na njemu, ali najbolji dokaz da je u pitanju rezultat dobrog vaspitanja jeste njegova rođena sestra Bojana koja svojom pojavom i uspesima potvrđuje pravilo da iver ne pada daleko od klade. Budući da i ona sve više izaziva pažnju domaće javnosti, uvek iz najboljih od svih motiva, eto pomenutim roditeljima razloga da uvek budu dvostruko ponosni na obavljen posao.

 

 

 

Instagram printscreen

 

Mlada i lepa Bojana ne voli da se preterano eksponira u javnosti, baš kao ni njen brat koji to čini silom prilika - što se kaže, u opisu mu je posla. Ako je već tako, odlično je mesto našla da se sakrije. Ona već godinama stanuje u Kaliforniji gde je upisala i studije i ako je verovati Bogdanu, toliko je zrela da je ona njemu pomagala oko svih poteškoća kada se tek doselio zbog karijere.

- Kad sam odlazio za Ameriku, dogovorili smo se da sa mnom krene i Bojana, kako bi mi olakšala adaptaciju. Jeste da je košarka timski sport, ali zahteva jedan samotnjački život, a ta prva godina je najteža, prvenstveno zbog kulturološkog šoka koji doživite. Bojana mi je pomogla da se organizujem, snađem, posvetila mi se u potpunosti, ali je sebi odmogla. Zaključili smo da je za nju najbolje da upiše fakultet tamo i posveti se sebi. Trenutno studira na Akademiji za biznis i menadžment (MBA) i to joj izuzetno prija. Sad ima samo svoje obaveze, svoje vreme. Mnogo mi pomaže oko košarkaškog kampa za decu, ona je u organizaciji, i uspeli smo da ga realizujemo i ove godine. Nismo hteli da prekidamo tradiciju pa smo ga održali onlajn - ispričao je Bogdanović u jednom intervjuu krajem prošle godine.

Pročitajte: Bogdan Bogdanović: Srce mladog košarkaša je neosvojiva tvrđava

 

Budući da su tako daleko upućeni isključivo jedno na drugo, iako Bogdanović ima i kolege iz NBA lige poput Nemanje Bjelice, naravno da su Bogdan i Bojana veoma vezani. On je veoma zaštitnički nastrojen, a u prilog tome govori vest iz 2017. godine kada su Bogi i otac Dragan uleteli u tuču kako bi zaštitili Bojanu prilikom iznenadnog napada na nju u jednoj kafani. Njih dvoje gledaju da se klone neprilika i u Sakramentu važe za uzorne građane, a dok Bogdan igra svoje važne utakmice poznato je da mu je sestra neretko vatreni navijač sa tribina.

Komentari (1)

Loading